» » » » » » Akıllı Telefon Kullananlar Bu Olaya Dikkat Edin !


Son Günlerde özellikle 2012 yılında Türkiye'de bir çok kişide artık bir akıllı telefon bulunmakta ve bu android işletim sistemli ve akıllı telefon kullanan bir çok kişi internetten bulduğu uygulamaları yüklemektedir.

Ancak son günlerde gelişen bir olan Akıllı telefon kullananların canını sıkıyor ve bu olay nedir derseniz hemen açıklayalım .

Bir grup kişiler , Akıllı telefonlar adobe flash vb. uygulamaları kullanıcılara sunuyor ve bu uygulamaları kurarken kullanıcıyı başka bir url ile başka bir apk dosyası indirme yönlendiriyor ve kullanıcı bunu o programın bileşeni sanıp yüklüyor ve bu programın zararlı olduğunu bilmiyor , siz akıllı telefon kullanıcıları da bu durumu göz önünde bulundurarak uygulama yüklemenizi tavsiye ederiz.


Not : Bu makale www.telefonu.blogspot.com tarafından yazılmıştır, izinsiz alınamaz

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder