» »Unlabelled » Oyuncini.tk Yayında

Gelişen çağımızda artık bir çok işlem internet ve bilgisayar üzerinden yapılmaktadır. Bankacılık işlemlerinden tutunda çocukların okul taksitlerine kadar hemen her iş artık klavyenin ucunda ve sizler yorulmadan gerçekleştirilmektedir.
İnterneti çok kullanan bir toplum olarak hemen her yaş grubunda öne çıkan bir şey var ki bu da oyun oynamaktır. Eğlenceyi doyasıya yaşamak ve hayallerimizdeki kahramanları ve gerçek hayatta yapamadıklarımızı oyun oynayarak geröekleştirmekteyiz. Oyun çağımızın en çok tercih edilen faaliyetleri arasında yerini almıştır.

Bu kapsam da internette size yeni açılan bir siteyi tanıtmak istiyoruz. Sitemizin ismi oyuncini. Sloganı olan oyunların cini oyuncini ile yayın hayatına başlayan oyuncinini sizler için inceledik.

oyuncini
Siteye ilk girildiğinde karşımıza güzel logosu olan kral oyuncini ile karşılaşıyoruz. Nereden çıktı bu kral derseniz tacına bakmanız yeterlidir. Bu karakterimize bir çok yerde rastlayacaksınız ki en üst kısımda sürekli bu kararkterimizi göreceksiniz. Size en güzel yol gösterici olarak bu karakterin etrafında hayat dönüyor. Buradan ana sayfaya ulaşabilirsiniz, ayrıca bu logonun üstünde site haritamızı görebilirsiniz.

Hemen alt kısım ile alt kısmın yanında kategoriler ile karşılaşabilirsiniz. Kategorilerimizde en çok beğenilen kız oyunları, araba oyunları, balon oyunları, macera oyunları, 3d oyunlar, friv oyunlar vb. yer almaktadır. Bu kategorilerin ortalarında ise yeni yüklenen tüm oyunları oynamak için tıklayabilir ve oyun bilgi sayfamıza gidebilirsiniz.

Alt kısımda ise sizler için düşünülmüş erişimi kolay Günün oyunları ile en çok beğenilen oyunlarına rastlayabilirsiniz. Bu kısmın hemen üstünde ise haftanın en güzel oyunu ile karşılaşabilirsiniz.

Oyunlardan bir tanesini tıklandığında ise açılan sayfa oyun hakkında size kısa bilgiler sunuyor. Bunların sol tarafında gördüğünüz resimler sayesinde ise o kategoriye ait en güzel oyunları bulabilirsiniz. Bu sayfadaki oyunu başlat tuşuna bastığınızda ise karşılaştığınız sayfa oyun oynama sayfasıdır.

Oyun oynama sayfasında ise oyun açıldığı gibi ekranı karartmak için ise mauseyi oyun üzerinize getirmeniz yeterlidir. Ayrıca oyun üstünde hata bildir, tam ekran oyna, mesaj yazma ve oyunları beğenip beğenmediğinizi bize bildireceğiniz bir panel göreceksiniz.
oyuncini
Oyun sayfasından aşağı indiğinizde ise bu oyunları oynayabilmeniz için bilgisayarınızda olması gereken programları kurmanız için resimleri görebilir ve tıkladığınızda ise bu programları kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

oyuncini
Evet arkadaşlar bu siteyi de bu şekilde size tanıttıktan sonra sevimli karakterimiz olan oyuncini ne veda etmek zorundayız. İyi eğlenceler oyuncini severler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder