İMEİ GİRME KODLARI

Galaxy S4 ün imei kodu ve değiştirmesi : *#*#889988#*#*

Galaxy S3 ün imei kodu ve değiştirmesi : *#*#3646633#*#*

Galaxy S3 mini imei kodu ve değiştirmesi : *#112#*

Iphone 5 imei kodu ve değiştirmesi : *#8502*#

Galaxy Note 2 imei kodu ve değiştirmesi :*#*#82043036#*#*

Bu kodları girdikten sonra GPRS e giriyoruz orda imei 1 yazan kısımda 15 haneli rakam var o rakamlardan son 2 hanesini değiştirseniz farklı yapsanız da olur yada eski telefonunuz varsa onun imeisini de yazabilirsiniz daha sonra write imei yazan kısma tıklayacaksınız. Sonra cihazı açın kapatın işlem tamamdır. Eğer koddan sonra gprs gelmezse bir kere geri tuşuna dokunmatik olan kısma basarsanız o zaman gelir ekran gprs ye girebilirsiniz.

Kore Malı (Replika) Galaxy Serileri Nasıl Root Edilir

MTK65xx USB Driver   MTK Root Tools

Bu iki dosyayı indirerek başlayalım arkadaşlar. Maddeler halinde sıralayacağım.
  1. Telefonunuzdan Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>USB Hataları Ayıklıyor Seçeneğine tik koyup usb kablosunu takınız. İlk bağladığınız zaman usb driverlarını kurmadıysanız telefonunuzu tanımayacaktır. USB driverlarını kurmadığınızı varsayarak anlatmaya devam ediyorum.
  • *) Bilgisayarıma sağ tıklayıp Aygıt Yöneticisine tıklayın ya da Bilgisayarım(Sağ Tık)>Özellikler>Aygıt Yöneticisi‘ni açınız.*) Android Phone yazısını göreceksiniz. Üzerine tıklayıp altta çıkan seçeneğe sağ tıklayın. Sürücüyü yükle/güncelleştir seçeneğine tıklayıp Sürücü yazılımı için bilgisayarı tıklayı seçiyoruz. İndirdiğimiz USB Driver klasörünü attığınız yeri seçip yükleye tıklıyoruz ve driver kurulumunu tamamlıyoruz.
  1. Driver kurulumunu da bitirdiğimize göre ikinci adıma geçebiliriz. Kurulumu daha önce yapmış olanlar zaten direk ikinci adımdan başlayacaklar.
  2. İndirdiğiniz Root programını bir klasöre çıkartın ve içerisindeki RunMe.bat dosyasına çift tıklayarak çalıştırın.
  3. Açılan pencereye 1 yazıp ENTER’a basınız.
  4. Running yazısı çıktığında telefonda Verileri Geri Yükle seçeneğine tıklayınız.
Telefon kendini yeniden başlatacaktır ve açıldığında ROOT işlemi bitmiş olacaktır. Uygulamaların arasında SUPERSU adında bir uygulama varsa hayırlı olsun telefonunuz rootlandı demektir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder