» »Unlabelled » Android Hack Araçları Güncel Paket İndir


Android Hack Araçları Güncel Paket İndir

Bu yazıda Android platformu üzerinde kullanabileceğimiz, facebook, twitter ve benzeri sosyal hesaplarına sızabilmemizi, diğer kullanıcıların internet bağlantılarını sonlandırabilmemizi, onları belirli web sitelerine yönlendirebilmemizi yada türlü şakalar yapabilmemizi sağlayan uygulamalardan bahsedeceğim. Bu uygulamalar wifi ağı üzerinde çalışıyor ve kablosuz ağ iletişim protokollerinin açıklarından faydalanıyor. Kullanılan yöntemler ARP Spoofing ve Man In The Middle Atack olarak da biliniyor.

Bu uygulamaları kullanın suç teşkil ettiğini, bu nedenle sadece kendi ağlarınızda kullanmanızı söylemeliyim. Uzman kişiler ağ üzerindeki bu korsan hareketlerinizi görüp sizi tespit edebilir. O yüzden dikkatli olun.
1-Faceniff 

Bu adresten ulaşabileceğiniz uygulama bağlı olduğunuz wifi ağına bağlı diğer cihazlardaki sosyal ağ platformları oturumlarını sezip yakalıyor. Fakat WiFi ağının EAP kullanmaması gerekiyor. Uygulama Root izni istiyor. Stock tarayıcı dışındaki tarayıcılarda işe yaramayabilir. Ücretsiz versiyonu sadece 3 profile erişim imkanı sunuyor. İnternette cracklenmiş eski bir versiyonu var fakat o da Android 4.0 ve üzerinde çalışmayabiliyor. Https protokolü kullanan hesaplara erişemiyor. Erişilebilen hesaplar:

FaceBook
Twitter
Youtube
Amazon
VKontakte
Tumblr
MySpace
Tuenti
MeinVZ/StudiVZ
blogger
Nasza-Klasa

İNDİRME LİNKİ


FaceNiff V2.4 Apk İndir


------------------------------

2-dSploit



dSploit - Android Network Penetration Suite adresinden erişilebilen uygulama bu konu için en kapsamlı uygulama gibi görünüyor. Bu uygulamayı Faceniff’i ettiğim kadar test etme imkanım olmadı fakat diğerleri arasında en iyisi gibi. Uygulamanın WiFi Cracking, RouterPWN, Trace, Port Scanner, Inspector, Vulnerability Finder,Login Cracker, Packet Forger,MITM, Simple Sniff, Password Sniffer, Session Hijacker, Kill Connections, Redirect, Replace Images, Replace Videos, Script Injection, Custom Filter gibi özellikleri var. Ayrıntıları kendi web sitesinde bulabilirsiniz. Root izni istiyor.


İNDİRME LİNKİ



dSploit-1.0.31 Apk İndir------------------------------

3-Network Spoofer

 



Network Spoofer’ın belirli bir web sitesine yönlendirme, resimlere blur efekti verme, tersine döndürme yada tüm resimleri belirlediğimiz resimle değiştirme, Google aramalarını ve youtube videolarını değiştirme, web sitesi üzerindeki text’leri değiştirme yada tüm trafiği cihaz üzerinden geçirme gibi özellikleri var. Bu uygulama da diğerleri gibi root izinleri istiyor.


İNDİRME LİNKİ



------------------------------

4-WifiKill


Evet arkadaşlar bu program ile bağlı oldugunuz Wi-Fi sizin elinizde olacak. Birşey indirirken Wi-Fi ağına çok kişi bağlanıyor ve internet mi yavaşlıyor yada eğlenmek, insanları deli etmek mi istiiyorsunuzz? Buyrunn indirin kurun. Bağlı olduğunuz Wi-Fi ağına bağlı bütün kişileri engelleyin.

*Kullanımı oldukça basittir. Programı açtığınızda siyah bir ekranda off yazacaktır on yazısına tıklayarak programı etkinleştirin tüm kullanıcılar listelenir istediğinizi devre dışı bırakın

* Adroid 4.0 ve üzeri içindir ve root gerektirir!
*ANDROİD 4.0 ÜSTÜ  İÇİN ROOT GEREKTİRMEZ

İNDİRME LİNKLERİ


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder