4 Ara 2012

Oyunlar



Oyun ve eğlence dünyasının kapısını aralamaya ne dersiniz. Eğer cevabınız evet ise tam size göre bir siteyi tanıtmak istiyoruz. Sitenin adı oyungezgini.com. İnternette yapmış olduğum araştırmalar çerçevesinde site yaklaşık 1.5 yıl önce kurulmuş. Amatör tarzda bir ruhla yola çıkan site daha sonraları işini profesyonelce yapan bir site haline dönüştürmüş. Site logosu ile de kendisine hayran bıraktırıyor. Pamuk prenses ve yedi cüceleri hatırlarsınız. İşte bu sitenin logosunda bu yedi cücelerden bir tanesi bulunuyor. Logo tasarımı ile de gayet şık bir görüntü veren sitede oyun oynamak çok kolay. Akıcı bir sayfalama uygulanmış ve nerede hangi sayfada olduğunuzu çok rahat görebilmektesiniz.

Site flash oyunları ile sürekli güncellenen bir havada. Sitede geçirilen ortalama ziyaretçi süresi yaklaşık 9 dakika olması giren ziyaretçilerin bu sitede kaldığını gösteriyor. Ziyaretçiyi sıkmayan bir yapıya sahip.

Ayrıca sitede üyelikte mevcut. Üyelikler sayesinde beğendiğiniz oyunları sitedeki diğer arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendinize yeni arkadaşlar bulabilirsiniz. Site zengin kategori içeriği ile büyük site olmak yolunda emin adımlarla ilerlemekte. İnanıyoruzki bir gün mutlaka sizinde yolunuz buraya düşecektir.

Kategorileri içerisinde, iki kişilik oyunları, beceri oyunları, araba oyunlar, spor oyunları, macera oyunları, 3D oyunları, kız oyunlarından; Makyaj oyunları, el ve ayak bakımı oyunları, giysi giydirme oyunları gibi oyunları bulabilirsiniz. Zekanızı çalıştırmak istiyorsanız zeka oyunları da tam dişinize göre. İlkokul oyunları ile eğlenirken öğrenmeyide bulabileceğiniz bu sitede, inanın ben girip çıkamadım.

Site yapımcılarına sonsuz teşekkür ederek böyle kaliteli sitelerin internet camiasında çoğalmasınıda bekliyor ve istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder