3 Ara 2012

Ukash kart bilinmeyenleri

Ukash kart, İngiltere’de ilk olarak kullanılmaya başlanan Smart Voucher LTD şirketi tarafından 19 haneli numaradan oluşan bir ödeme şeklidir. Ukash kartınızı internetlerde bulunan ukash kart satış merkezlerinden temin edebilirsiniz. 19 haneden oluşan numaranızı, internette bulunan sitelere göndererek dilediğiniz miktarda alışveriş yapıp, ödemenizi sağlayabilirsiniz. Ödeme işlemi yaptığınız sitelerin güvenilir ve adı duyulmuş siteler olduğuna emin olmalısınız.

Ukash kartınızın içerisinde para bulundurma işlemi de, telefonlarda kullanılan kontör yükleme işlemi gibidir. Bazı sitelerde 5 Euro, bazılarında ise 10 Euro’dan başlayan fiyatlarla sizde kolayca ukash karta sahip olabilirsiniz. Fiyat seçme işlemini gerçekleştirdikten sonra oyun siteleri de dahil olmak üzere dilediğiniz sitelerde surf yapabilirsiniz. Kartın kullanım şeklini ve yükleme işlemini anlamayan tüketiciler için ise sitelerde canlı yardım bölümü kullanılmaktadır. Bizlere Ukash nedir diye sorabilirsiniz. Ayrıca ukash kart ile kimlik bilgisi veya herhangi bir kredi kart numaranızı paylaşmayı istemediğiniz sitelerde çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz. Ukash kartın kullanım alanı şu anda ülkemizde çok yaygın değildir.

Ukash kart sayesinde daha rahat alışveriş yapıldığını görmek ve bu kartın kullanım alanını geliştirmek artık sizin elinizde. Denemekten çekinmemenizi tavsiye ettiğimiz ukash kart sayesinde artık 2. Şahıslar tarafından bilinmesini istemediğimiz bilgilerimizin paylaşılmasına son verilmiştir. Diğer bilmeniz gereken bir nokta ise bu kartın kullanım süresinin 1 yılsonunda otomatik olarak iptal edilecek olmasıdır. Kullanmak için daha fazla vakit kaybetmemeli ve bir an önce kullanmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder