» »Unlabelled » Mobil oyunlar

Hayatımızın bitkin ve yorucu geçtiği zamanlarda bilgisayar başında zamanımızı çok güzel şeylerle değerlendirebiliriz ve zevkli saatler yaşayabiliriz şüphesiz ki. Farklı kategorilerde filmleri, günlük ya da kaçırdığımız dizilerimizi, ilginç videoları izleyebilir ya da internet üzerinden haberleri okuyabiliriz. Tüm bunların yanı sıra internet üzerinden oyun da oynayabiliriz.



Tüm bunların yanı sıra bir şeyler izlemek yerine internetin sınırsız dünyasında oyunlardan istediğimizi oynayarak daha da iyi vakit geçirebiliriz. Çünkü oyun oynamak, her yaştan insanın ilgi duyacağı bir aktivitedir ve oyun oynamanın kesinlikle belirli bir yaşı yoktur. Özellikle bilgisayarımızda oyun yoksa, oyun indirerek oynamak isteriz her defasında. Çevremize baktığımızda playstation kafelerde ve internet kafelerde sadece küçük yaşta çocukların ve ya gençlerin değil, büyük insanların da olduğunu görüyoruz. Bunlar son derece normaldir çünkü strateji, aksiyon, savaş ve araba oyunları gibi oyun tiplerinin grafiksel açıcan gelişmesi ve insanlara büyük haz vermesinden dolayı bu tip insanlar büyükleri de cezbetmektedir.

Ayrıca teknolojinin daha fazla gelişmesi ile birlikte de atari ile başlayan, playstation ve bilgisayar ile devam eden teknolojinin son noktası olan tablet ve akıllı telefonlar için de oyunlar üretilmeye devam etmektedir. Teknoloji çağında mobil oyun indirerek her yerde vaktimizi en iyi şekilde değerlendirebilir ve mükemmel vakit geçirebiliriz.

Bildiğimiz gibi son yıllarda yapılan ve ücretsiz olarak dağıtımı yapılan Angry Birds oyunu yani Kızgın Kuşlar oyunu da mobil oyunlara verilebilecek en popüler ve en güzel örneklerden bir tanesidir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder