1 Oca 2014

iTunes Manuel Yazılım Güncelleme


iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızı fabrika ayarlarına ve iOS'un en son sürümüne geri yüklemek için iTunes kullanabilirsiniz. iOS yazılımının geri yüklenmesi, parçalar, videolar, kişiler, fotoğraflar ve takvim bilgileri dahil aygıtınızdaki tüm verileri ve içeriği siler.

Aygıtınızı geri yüklemeden önce

En son iTunes sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Aygıtınızı yedeklemek ve bilgisayarınıza başka ek içerik aktarmak ve eşzamanlamak için iTunes'u kullanın.
Etkinleştirme Kilidi'ni etkisizleştirmek için aygıtınızdaki Ayarlar > iCloud seçeneğinde iPhone'umu Bul özelliğini kapatın.
iOS aygıtınızı geri yükleme

iOS aygıtınızla birlikte gelen kabloyu kullanarak aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın.
iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınız iTunes'da göründüğünde aygıtınızı seçin. Özet bölmesinde aygıtınıza ait Geri Yükle düğmesini tıklayın.
aygıtınızı seçin
Tüm verileri ve içeriği silerek aygıtınızı fabrika ayarlarına geri yüklemek istediğinizi onaylamak için Geri Yükle'yi tekrar tıklayın. iTunes iOS yazılım dosyasını indirir ve iOS aygıtınızı geri yükler.

iOS aygıtınız fabrika ayarlarına geri yüklendikten sonra yeniden başlatılır ve "Ayarla" karşılama ekranını görürsünüz. iOS Ayarlama Yardımcısı'nda aşağıdaki adımları uygulayın. Aygıtınızı yeni olarak veya önceki bir yedeklemeyi kullanarak ayarlayabilirsiniz. iOS aygıtınızda hücresel bir servis varsa aygıtınızı geri yükledikten sonra etkinleşir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder