Geliştirilmiş Fonksiyonlar:
Bağlantıda olmak her zaman çok önemlidir. Bu update SMS’lerinizi daha hızlı ve düzenli göndermenizi sağlayacaktır.

İşleme başlamadan önce, lütfen bu yazılım güncellemesinin cihazınıza yüklenmiş geçerli en yeni sürüm olduğunu onaylayın. Aynı sürümse ve cihazınızın normal olarak çalışıyorsa yazılımı tekrar yüklemeye gerek yoktur.

Cihazınıza hangi sürümün yüklendiğini kontrol etmek için Başlat > Ayarlar > Sistem sekmesi > Aygıt Bilgisi > Sürüm sekmesine basın ve ROM sürümü, CPU ve Radyo sürümünü not edin.

Uyarı!

Bu genel bir yazılım güncellemesidir. Cep telefonu operatörünüz ya da şirketiniz tarafından sağlanan tüm ek yazılım veya ayarlar kaybolacaktır. Bu özelleştirmeyi yapmak istiyorsanız, lütfen güncellemeden önce sağlayıcınızla temasa geçin.

Cihazınızı güncellemeden önce lütfen verilerinizi yedekleyin. ROM Güncelleme Hizmeti’ni (RUU) çalıştırmadan önce aşağıdakileri kontrol edip yaptığınızdan emin olun:Please back up your data first before upgrading your device. Before you run the ROM Upgrade Utility (RUU), make sure you check and do the following:

USB eşleme kablosu cihazınıza ve PC’nize bağlı olmalıdır. PC’niz Windows XP® çalıştırıyorsa ActiveSync® bağlantı kurmak için otomatik olarak çalışacaktır. PC’niz Windows Vista™ çalıştırıyorsa Windows Mobil Aygıt Merkezi cihazınız ve PC arasındaki bağlantıyı kuracaktır.

Cihazda çalışan tüm uygulamalar kapatılmalıdır.

Cihaz pil düzeyinin en azından %50 olduğundan emin olun. Kontrol etmek için Başlat > Ayarlar > Sistem sekmesindeki > Güç öğesine dokunun.

Güncelleme yaklaşık 30 dakika sürecektir, işlem tamamlanana kadar güncelleme işlemini yarıda kesmeyin, telefon araması/görüşmesi yapmayın, PC ile cihaz bağlantısını kesmeyin veya herhangi bir düğmeye basmayın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder