» »Unlabelled » Traffic Racer 1.8 (ArmV7) Mod Sınırsız Para APK


Merhaba arkadaşlar. Siteye eski sürümünü para hileli olarak eklediğimiz Traffic Racer yeni sürümü 1.8 'e ulaştı. Siteden aldığım istekler arasında vardı. Sizlere son sürüm 1.8 'i para hileli mod olarak sunuyorum. Oyunumuzun amacına gelirsek otoyolda arabamızla öbür araçlara çarpmadan manevralar yaparak puanlar toplamak. Oyunun yapımcısı Türk 'dür. Oyunda geliştirebileceğimiz arabalar bulunmaktadır. Sahip olduğumuz arabayı geliştirebilir ya da yeni arabalar satın alabiliriz. Tabii ki bu çok kolay olacak oyun para hileli. Oyun , uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İlgilenmeye çalışırız. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:
















Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna giriş yapabilirsiniz. İndirmede sorun yaşayan arkadaşlar rahatlıkla alternatifi kullanabilirler.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder