» » » » » » » Avast Mobile Security ( En iyi Android Antivirüs Programı )

Merhabalar telefon oyunları ziyaretçilerimiz, bugün sizlere android telefonlar için en iyi antivirüs programını tanıtacağız.

Avast Mobile Security Anroid cihazlar için geliştirilmiş Antivirüs uygulaması Otomatik olarak virüs tarama, URL güvenlik testleri ve kişisel bilgileri koruma işlemlerini gerçekleştirmektedir.GPS üzerinden takip, telefon kitleme gibi bir dizi özelliği içinde barındırmaktadır.Programlı arama yaparak yüklü uygulamalarını, eklenen yada silinen dosyalarınızı ve kişi listenizi sürekli kontrol etmekte.

Çalışan uygulamaların ne kadar kaynak harcadığı, CPU ve sistem bilgilerini Windows Görev Yöneticisi tarzında kullanıcıya sunmaktadır.

Genel Özellikleri:
Antivirüs - Uygulama tarama - SMS-Arama Filtreleme -Güvenli URL kontrolü - Güvenlik Duvarı - Görev Yöneticisi -Güvenli SIM kart listesi - Uzaktan erişim ve SIM kitleme - GPS ile uzaktan takip

Desteklediği Sistemler: Android 2.1 ve üzeri

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder