» »Unlabelled » Facebook Durum Beğendirme Hilesi

Hayatımıza girdiğinden beri yoğun bir ilgi gören Facebook, arkadaş çevremizle irtibat kurmanın, ortak paylaşımlarımız olan kişilerle irtibata geçebilmenin en kolay yollarından birisidir. Özellikle mobil cihaz teknolojilerinin de gelişimi ile daha büyük ilgi gören Facebook artık her yerde ve her zaman prensibi ile kullanılıyor. Bir sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’a ilgi gösteren kişiler karşısında, arama motorları da duyarsız kalmamış ve sosyal medyayı arama sonuçlarında daha ön plana taşımışlardır. Bu durum da Facebook sayfalarının beğeni sayılarına ve arkadaş çevrelerine önem kazandırmıştır.

Facebook’da arkadaş arttırmak için birçok Facebook arkadaş kasma yöntemi bulunmaktadır. Bu alanda hizmet veren kişiler kendi yöntemleri ile sundukları çeşitli sayılarda arkadaş sayısı arttırma hizmeti ile, gerek kişisel profilinizi, gerek sayfanızı takip edecek birçok üyeye ulaşmanıza olanak tanımaktadır. Çeşitli sosyal medya üye ve beğeni arttırma siteleri de son günlerde hizmet vermeye başlamıştır. Bu siteler üzerinde kullanılan otomatik sistemler bulunmakla birlikte, takipçiler kredi satın alınarak talep edilmektedir.

Bu ücretli Facebook takipçi arttırma imkanlarının yanı sıra, web sitelerinde yapılacak ufak değişikliklerle takipçi sayısı arttırılması da mümkündür. Facebook beğendirme hilesi 2012 gibi yöntemler konusunda oldukça dikkatli olunmalıdır. Bu tip Facebook hileleri genellikle farklı görsel ve kelimelere saklanan Facebook Beğen Butonu’na ait URL adresi olarak sunulmaktadır. Facebook beğeni hilesi abartılmadan, dikkatli şekilde kullanılmalıdır. Aşırıya kaçılan uygulamalarda sayfa hakkında şikayet bildirimi sayısı çoğaldığında, Facebook sayfa kapatma cezası uygulayabilmektedir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder