» »Unlabelled » Sayısal Loto Nasıl Oynanır ?

Türkiye’de yediden yetmişe herkesin oynadığı Sayısal loto oynamak çok zahmetli bir iş olmamakla birlikte 6 adet rakam tutturan kişi o haftanın ikramiyesini almaktadır. Tabiki bu altı rakamı aynı kolanda tutturmak bir o kadar da zor. Sayısal loto o kadar cazip geliyor ki insanlara 1 tl karşılığında milyarlarca lira kazanmak, paranın adı bile heyecanlanmaya yetiyor.
Sayısal Loto Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, Sayısal Loto oynayanların 1 ile 49 rakamları aralığından noter huzurunda çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının aynı kolonda doğru tahmin edilmesi ile meydana gelen ve kısaca "Sayısal Loto" olarak adlandırılan bir şans oyunudur.
Loto Oynamış olduğum bir kupondan bahsedeyim size 6 adet kolon oynadım, o hafta 4 rakamı aynı kolonda tutturdum ve o haftadan bir 55 tl gibi bir para kazandım, bu kazanma hevesi ile diğer hafta kazandığım 55 tl’nin hepsini sayısal lotoya yatırdım ve hiçbir kolonda rakam tutturamadım ve ne oldu iş de elde var olan 55 tl gitti elde var yine sıfır peki sizce ne kazandık ne kar ettik ? soruyorum size ?

Yani Sonuç ta ilk verdiğim para oldu  55 TL ve daha sonra ne oldu oda gitti elde var sıfır.
Sonuç ne peki tabi ki zarar sonuç olarak söylediğime geldik sıfır elde var yine sıfır hep sıfır demi ?
Şans oyunu olduğu için arkadaşlar size önerim Sayısal Loto oynamanız.
 Süper Loto nasıl oynanır; Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto her hafta bir çekiliş düzenlemektedir. Bu çekilişte numaralar aynı kolonda 6 adet rakam tutturmak zorunda tutturduğu takdirde büyük ödülün sahibi olur. Süper Loto oyununda ise toplam 54 adet rakam bulunmakta (1,2,3,4,5,……..53,54) bu rakamda 6 adet işaretlemelisiniz.
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayılar arasından noter huzurunda çekiliş ile belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının aynı kolonda doğru tahmin etmeye dayanan ve kısaca " oyun " olarak adlandırılan bir şans oyunudur.İşte bu oyunların sonuçlarına ulaşmak için loto sonuçlarını deneyin..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder