» »Unlabelled » Maltepe Bosch Servisi

Beyaz eşya tamiri ve bakımı konusunda uzun zamandan beri hizmet vermekte olan Maltepe Bosch servisi, kaliteli ve hızlı servis çalışmalarıyla müşterilerimiz tarafından oldukça beğenilmektedir.

Evlerinizde kullanmakta olduğunuz beyaz eşyalarınızla ilgili her türlü sorunla ilgili en doğru ve sağlıklı hizmeti vermekteyiz. Evlerinizdeki en önemli eşyalarınız olan buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, kombi, klima ve fırın gibi pek çok ürünün arızalarında, tecrübeli ve becerikli kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz.
Bosch servisi olarak, verdiğimiz hizmetlerin kalitesinin yüksek olması için, tüm personelimizin en yeni ve güncel teknik bilgilerle eğitim almalarını sağlamaktayız. Arızalarınız için firmamızı aradığınızda, size cevap veren elemanımız arıza ile ilgili bilgileri almakta ve silere randevu vermektedir. Ekiplerimiz, randevusuna gitmeden evvel bu bilgiler doğrultusunda hazırlıklarını yapmakta ve randevu adresine ulaşmaktadırlar. Adrese gelen ekibimiz, çalışmalarına ilk önce arıza tespiti yaparak başlamaktadırlar. Arıza tespiti yapıldıktan sonra, size bilgi verilmekte ve sizin onayınızla birlikte onarım yapılmaktadır. Değiştirilen parçalar ve verilen servis hizmetlerimiz, garantili bir şekilde yerine getirilmektedir. Değişimi yapılan yedek parçalarımız, firmanın orijinal yedek parçaları olup, ikinci el ya da isimsiz parçalar kesinlikle kullanılmamaktadır. Servis hizmetlerimizi tamamlandıktan ve arıza giderildikten sonra firmamız, 1 yıl süreyle geçerli olacak kendi garantisini vermektedir. Bu garanti süresi içinde bizim yapmış olduğumuz uygulamalardan kaynaklanan herhangi bir sorun olursa, firmamız ücretsiz olarak sorunu gidermektedir. Garantisi bitmiş beyaz eşyalarını ve diğer ürünlerinizle ilgili, sağladığımız bu hizmetlerimizden siler de yararlanabilirsiniz. Çekmeköy Bosch servisi olarak, haftanın her günü 24 saat boyunca aralıksız servis hizmeti vermekteyiz. Arızanın ne zaman olacağı hiç belli olmaz ve firmamız bu hizmetleriyle sizlere sınırsız hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Diğer verdiğimiz bir hizmet de gezici servis uygulamalarımızdır. Bu uygulamamız sayesinde, hiç beklenmedik bir zamanda ortaya çıkan cihaz arızalarınıza en kısa sürede müdahale etme imkanına sahibiz.
Bosch Servis olarak, garantisi sona ermiş olan beyaz eşyalarınız, klima ve kombilerinizin arızalarında sizlere sağaldığımız uygun fiyat avantajlarımızdan ve diğer birçok ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz. Sizin de beyaz eşyalarınızda arızanız var ve nereye yaptıracağınızı düşünüyorsanız, vakit kaybetmeden bizi arayabilir, kaliteli servis hizmetlerimizin farkını yaşayabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder