Sony Xperia Tablet Z türkiye
Uzun zamandır Sony'nin çıkarması beklenen Sony Xperia Tablet Z, 21 ocak sabahı japonya'da duyuruldu. Beklenildiği gibi 10.1 inç ekrana sahip olan Xperia Tablet Z , Android 4.1 sürümü ile kullanıcılara sunulacak.

Telefonun birazda iç özelliklerinden bahsetmek gerekirse Sony Xperia Tablet Z 4 Çekirdekli Qualcomm 1.5 GHz APQ8064 işlemci ve 2 GB RAM'den oluşmakta ve veri depolama olarak da 32 GB dahili hafıza kullanılmakta ve bu kullanıcının isteğine bağlı olarak arttırılabilmekte. Sony Xperia Tablet Z 10.1 inç ekrana sahip ve çözünürlüğü ise 1920x1200 olarak belirtilmiş.

Sony Xperia Tablet Z android
2013 yılına damgasını vuracak bir Tablet olarak gözüken Sony Xperia Tablet Z ,kullanıcılara güzel bir deneyim sunacağ benziyor. Her ne kadar işlemci ve ram önemli olsada, bir o kadar da önemli olan Kameradır. Sony Xperia Tablet Z 8.1 Megapixel kameraya sahiptir. Tabletler de muhakkak dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise tabletinizin ağırlığıdır. Sony Xperia Tablet Z 495 Gram ağırlığındadır ve bu ağırlık tablet için iyi bir değerdir.

Bu makale www.telefonoyunlari.net admini tarafından yazılmıştır, izinsiz kopyalanamaz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder