» »Unlabelled » Messenger Skype Kaydol

skype kaydol

Messenger 14 yıllık ömrünü geçtiğimiz 1 mayısta tamamladı. Artık yenilik isteyen kullanıcılara bir süpriz yaparak 2010 yılında Ebay'dan satın aldığı Skype'ye taşınma kararı aldı. Uzun bir geçiş sürecinin ardından mayıs ayında artık tüm kullanıcıların Skype'ye aktarılması sağlandı. Skype kaydolma işlemi farklı yöntemlerle sağlanabiliyor. Normalde messengere üye olurken tek bir form varken, şimdi skypeye bir çok yol ile üye olabiliyorsunuz.



Skype proğramını bilgisayarınıza kurduktan sonra, proğram arayüzünden kaydolabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra kayıt formuna gelerek facebook ya da messenger bilgilerinizi kullanarak kaydolabiliyorsunuz. Skype ayrıca yeni üyelik açabilmeniz içinde basit ve kısa bir form ile sizi kaydolmaya davet ediyor. Sizde onlarca benzersiz özelliği kullanabilmek için ücretsiz olarak skype kaydolun.

Skype kayıt formu: Skype Kaydol

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder