Samsung yada Android işletim sistemi kullanılan her hangi bir telefon için odin ile güncelleme adımları
aktarılmaktadır.

Cihazınızın usb sürücüleri tanıdığından emin olunuz tanımadı ise internet’ den sürücüleri indirebilirsiniz . Bunun dışında Samsung cihazın geliştirici seçenekleri bölümünden Usb Hata Ayıklama modunun açık olduğundan da emin olmalısınız.

Bu aşamada ihtiyacınız olan cihazınız için gereken firmware, yani üretici yazılımı. İlgili üretici yazılımı, Galaxy S3′ün model numarasını girerek, SamMobile üretici yazılım bölümünden indirebilirsiniz.  Odin ile güncelleme resimli anlatım için tıklayınız.



Güncelleme için gerekli Android sürümü indirdikten sonra indirilen sıkıştırılmış dosyayı (zip yada winrar) bilgisayara açınız.(masaüstüne)
Samsung Galaxy S3 yada hangi model ise cihazı kapattıktan sonra, ses kısma+ cihazı açma kapama ve menü butonlarına aynı anda basarak cihazı kurulum modunda açıyoruz.

Odin programını çalıştırıp telefonunuzu usb kablosuyla bilgisayara bağlayınız. Odin programı telefonunuzu tanıyana kadar bekleyiniz, Odin üzerinde mavi bir kutu belirecektir.

Odin’in Files>Dosyalar bölümünde, indirdiğiniz üretici yazılımının içindeki tar.md5 dosyalarını bulun. Açmış olduğunuz zip dosyasının içinde sadece bir adet böyle dosya varsa program algılayacaktır. Birden fazla dosya isterse bunları Odin’deki ilgili kutucuklara yerleştirmeniz gerekiyor.

Repartition yeniden bölme kutucuğu işaretli olmaması gerekiyor emin olun.
Başlat’a basıp bekleyiniz. İşlem bittiğinde, cihaz yeniden başlar.

Odin v3.04 indirmek için tıklayın

Samsung S3 Android 4.2.2 Firmware indirmek için tıklayın

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder