» » » Güncel Diamond Digger Saga 1.1.1 APK 1,1,1

Diamond Digger SagaElmas Digger Saga parlak ve renkli grafikler, vakit öldürmek ya da sadece biraz eğlenmek için onun mutlak bir fantastik bir şekilde geliyor. Sen harika lezzetleri ile dolu tamamlamak üzere 50 seviyeleri üzerinde oynamak ve zemin karoları altına gizlenmiş özel hazineler kilidini açabilir!Oyun ayrıca, yarışçıların sahip arkadaşlarınız izleyebilirsiniz ve her seviyede tamamlamak zaman rakipler puan.

Daha Elmas Digger Saga oyun
u özellikleri:
- Renk patlamaları, çizgi patlamalar ve dinamit bir yardım eli uzatmak için
- Samimi ve büyüleyici karakterler bir fantezi dünyasında yaşayan

Her zaman olduğu gibi, Kral oyun çok eğlenceli.Oyunu Salıncak COPTERS gibi duvara başını dövmek istiyorum ve kolay oyuncuların sadece birkaç dakika içinde kullanıma almak için yapar yapmadan zordur. Eğer bir düzeyde takılıyorum ne zaman serbest-oynat Android, iOS ve bazı isteğe bağlı in-app alımları içeren Facebook'ta size yardımcı için o kullanılabilir. Diamond Digger Saga hemen aşağıda verilen linki kullanarak APK dosyasını indirebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder