» » » Güncel Ice Age Village 2.8.0m APK

Sevimli ve şiddetli bildiğiniz hayvanlar ve eğlenceli vardır.Oyun Buz Çağı'nın eşsiz dünyada kendinizi ve görevler ve misyonlar size yol olarak Manny, Diego Ellie ve Sid gibi favori tüm karakterler ile etkileşim getiriyor. Sen kendi yerinden arkadaşlar için yeni bir köy inşa etmek ve bu kahramanca meydan onlara yardımcı olmalıdır.

Sadece Gameloft diğer oyunlar gibi, oyun çok sürükleyici bir deneyim sunmak çarpıcı grafik ve iyi bir hikaye hattı bulunmaktadır. Bu farklı Dünyanın Bunu gerçekten bir yerine iki köy inşa ediyoruz gidebilirsiniz ile çok şeyler 'yapabileceğiniz çok iyi bir oyun. Farklı hayvanlar ile kendi köyü oluşturabilir, ve çok daha güzel şeyler ile köy dekore edebilirsiniz.

Ice Age Village
Bu uygulama yaratıcı ppl için çok yenilikçi. Bir izlerken ailelerin büyümeye kendi bir buz çağı köy inşa tüm yaş en için eğlenceli. Yönetim öğrenciler ve proje yöneticileri için iyi bir araçtır. Hedefleri ve günlük zorlukları ya da yeteneklerinizi test etmek için mükemmel.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder