» »Unlabelled » Siber Savaş nedir ?

siber savas nedir,siber savaşın önemi,siber savaşta turkiye,siber savaşta kim güçlü.siber savaş sitesi.

Siber Savaşlar (Cyber Wars)

Merhaba arkadaşlar ben siberyazilimci.Bu gün oldukça gündemde olan siber savaş konusunu anlatmayı düşündüm.İlk olarak sosyal medyadaki ergen ardaşlarımızın yazıp çizdiklerini unutun karşılaştım ve palavralardan ibaret.Peki nedir bu siber savaş? Bilgimiz gibi savaşlar iki veya bir den fazla toplulukların yaşam için verdikleri mücadeledir. Sanalda bu yaşam nasıl olacak? Aslıda bu olay Oyunlardaki 100Hp den farksızdır.Ölen yoktur kısaca süre vardır. Bilmem anlatabildim mi?

Siber savaş paneli olan Ip viking Norse Sitesinde sürekli DDOS ataklarının yoğun saldırı trafiği güncel olarak gösterilmektedir.Ülkeler arasındaki bireylerin servisleri yavaşlatmak amacıyla farklı metotlarda hedef servislere saldırmasıdır.Saldırı ne kadar kuvvetli olursa olsun hedef sistem bunun için bir savunma metodu geliştirdiyse saldırılar ıskalanmış olur.(Siberyazilimci.blogspot.com)


Siber savaştan Türkiye etkilenir mi?

İlk önce bu soru mantıksız bir sorudur.Siber savaş internet dünyası olduğundan beridir var.Bazı arkadaşlar tarih vermiş sadece güldüm(hard lamerler).Hedef sistemler önemlidir eğer bizi destekleyen bir internet alt yapısına saldırı olursa ve buna servis karşı koyamaz ise belirli bir süre için müşteriler internetten mahrum kalabilir ama siz korkmayın arkadaşlar onca yorum geliyor atarlanmayım diyorum ama dünyada hala savaştan ölen insanlar var bunlar size belliki normal geliyor gelmişiniz bu konuyu abartıyorsunuz :D.Siberyazilimci

Bir başka Siber kayıt Sitesi Zone-h Org

Evet ipviking de ddos saldırılarını gördük zone-h adlı zone kayıt sitesinde ise gerçek hack denilen hedef sisteme sızıp kayıtlı dosyalar ile oynanmış  Kayıtlar yer almaktadır.Bazı arkadaşlar ddos ta hack mı der ve gidip hedef sistemi hackleyerek gövde gösterisi yaparlar ikisinin arasında yetenek ve emek farkı olduğu kesin.Siberyazilimci

Anlık Onaylanmış Zone kayıtları 


Makelenin kopyalanması ve alıntı yapılması yasaktır.
Telif sorunu yaşamak istemiyorsanız  izin alınız.
siberyazilimci

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder