» »Unlabelled » Hay Day 1.21.47 (Hileli) Apk İndir

Android platformunun en beğenilen oyunlarından olan Hay Day Hileli Android (Apk) sürümü ile sizlerle. Hay Day oyunu size sanal bir çiftlik veriyor. Verdiğimiz ekte oyunun hileside mevcuttur. Bu hileli sürümü ile sınırsız özelliklere sahip olabilirsiniz.



Hay Day size sanal bir çiftlik veren android oyunlarından. Oldukça oynanması oyunun Android kullanıcıları tarafından sevildiğini ortaya koyuyor. Hay Day oyununun size verdiği çiftlik gerçekle çok uyuşuyor. Çiftliğiniz de hayvanlar besleyebilir, tarım yapabilir ve diğer tarım yapan kişilerle kendinizi kıyaslayabilirsiniz. Hay Day size bir çok kategori sunmakta.

Gerçek hatta köy yaşamını size sunan bir android oyun Hay Day. Eğer canınız sıkıldıysa çiftliğiniz de vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında eğlenceli grafikler sunan Hay Day oyunu, basit ve kolay kullanımı ile de kullanıcılarının beğenisini toplamakta. 7'den 70'e tüm yaş gurubun dikkatini çeken Hay Day oyununun hileli modunu sitemizden indirebilirsiniz.



Kurulumu


  1. İndirdiğiniz dosyayı winrar yardımıyla klasöre çıkartınız
  2. Çıkarmış olduğunuz dosyaları telefonunuzda herhangi bir yere atınız.
  3. "hay_day-1413566956.apk" dosyasını telefonunuza kurunuz
  4. Apk dosyasını kurduktan sonra "com.supercell.hayday" klasörünü telefonunuzda bulunan Android/obb klasörünün içine atınız.
Hay day hileli apk yükleme işlemimiz bu kadar. Keyifli oyunlar dileriz.





Etiketler: Hay Day Apk İndir, Hay Day Hileli İndir, Hay Day Çiftlik Hilesi

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder