» »Unlabelled » Turkcell için Android SimpleServer ile Bedava Sınırsız internet!



Meraba arkadaşlar bu yazımda sizlere SimpleAndroidServer uygulaması sayesinde turkcell hatlar için sınırsız bedava internet kullanmayı öğreticem.
Bu yöntem ile herseyi kullanabilirsiniz tıpkı internet paketiniz varmış gibi whatsapp a gplaye falan girebilir indirme yapabilirsiniz.
Fakat bazen arkaplanda kendiliğinden duruyor bunun tek çözümü kullanmadan önce rami temizleyip boşta duran rami artırmanız...

Şimdi anlatıma geçelim.

Öncelikle Ayarlar/Mobil ağlar/Erişim Noktası adları/Yeni apn oluşturma seçeneklerini takip ederek apn oluşturma sayfasına geliyorsunuz , sonra boşlukları ekran görüntülerindeki gibi dolduruyorsunuz.

Ayarları böyle yaptıktan sonra kaydedip etkinleştiriyoruz.
Sonra BURAYA TIKLAYARAK zip dosyasını indirip telefona atıyoruz ve herhangi bir dosya yöneticisi ile açıyoruz içinde 2 tane apk dosyası var biri Proxy Manager diğeri ise Simple Server. Ikisinide kuruyoruz.
Sonra Proxy Manager ı açıp ayarları yazının en altındaki linkteki ekran görüntüsündeki gibi yapıyoruz proxy etkinlestir seçeneğini etkinleştirdikten sonra SimpleServer a girip sağ üstteki settings seçeneğine dokunup ayarları aşağıdaki ekran görüntüsüne bakarak yapıyoruz.

Bunları yaptıysak geri tuşuna basıp start butonuna dokunuyoruz ve ev tuşu ile uygulamayı arkaplana alıyoruz ve tamam artık sınırsız bedava internetimizi kullanmaya başlayabiliriz :)

Hayırlı olsun...

 Proxy Manager Ekran Görüntüsü 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder