» »Unlabelled » Google I/O 2015

Android pay domino's mc donolds ve bir sürü markada çalışacak.bilmeyenler için Apple pay gibi telefona kredi kartını tanıtarak parmak izi vb yollarla ödeme yapmak bu samsung'da samsung pay diye geçiyor.

Android wearda bilek hareketiyle bildirimleri değiştirebiliyoruz.Android wear için şuana kadar 4000+ uygulama yazılmış.
.
 Şarj süresinin Nexus9'da 2 katına çıktığını söylediler.
 İşletim sisteminin daha hafif olduğundan bahsettiler.
 Artık ses ayarları daha basit olacakmış.

 Parmak izi sensörü doğal olarak gelecekmiş. Şirketler eklemeyecekmiş. Bu google play'den satın alma, uygulama tanıma ve Android Pay'de kullanılacakmış.
 Şuan deneme sürümü Nexus 5, 6 ve 9'da kullanılacakmış.
 Son versiyonu 9. ayda gelecekmiş. Türkiye'ye 1 yıla gelir artık. smile ifade simgesi
 Çok önemli bir nokta da uygulamalar artık her bilginizi talep edemeyecekmiş. Kullanıcı güvenliğine daha çok önem verilecekmiş.
Google Now
Sizi anlıcak cevap vericek cevap kısmında 1 milyondan fazla işletme müzeler gibi.Hızlı Soru, Hızlı cevap
Now On Tap
Misal siz müzik çalarda google now'ı devreye soktuğunuzda ve şunu dediğinizde ''Real name'' gerçek adını sorduğunuzda hızlı ve doğru cevap vericek.Mesajlar da home tuşuna 2 kere basarak size o mesaja göre öneride bulunabilecek.Google Now en doğal dilleri bile doğru anlayabiliyor.Bir resturandaki menüdeki yemeğin resmini vb google nowa sorabileceksiniz.Now on tap bunların hepsini Google Now sayesinde yapıcak.

Google  Photos

Fotoğraflarınızı günlük ya da aylık periyotlarla otomatik yedekleyebileceğiniz Photos uygulamasının limitinin olmadığını da belirtelim. Yapılan açıklamalara göre kullanıcılar Photos uygulamasına sınırsız fotoğraf ya da video yedekleyebilecek.Ayrıca bu uygulamayla beraber fotoğraflarınızdan klip, hikaye, animasyon veya kolay oluşturabileceksiniz.Ayrıca Videonun görüntü kalitesi 1920x1080p yani full hd olabilecek Fotoğraflar için ise  16megapiksel 
Google Translate'in mobil uygulumasının içinde Türkçede dahil olmak üzere 9 dil ile birlikte toplam 10 dil mevcut olucak 
Artık Google Maps'i offline olarak kullanabileceğiz ayrıca tam teşekkürlü sesli asistanda offline olarak görev alabilecek.Google Maps'in navigasyon uygulaması da offline olarak çalışabilecek.Google Play Store'a bana sorarsanız en gerekli olan şey filtreleme özelliği gelmiş.Google cardboard 6 İnch ekranlı akıllı telefonlar içinde kullanabilir olucak ve ayrıca İos da da çalışabilecek




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder