» »Unlabelled » Apple iPhone 6s ve 6s Plus Canlı Yayın

Ceo Tim Cook sahnede Apple Watch dan bahsediyor.10.000 uygulamaya sahip olmuş şimdiden Apple Watch'a GoPro ,Çeviri Hizmeti,Facebook Messenger,AirStrip'de  gelmiş durumda.

Kolumuzdaki Apple Watch dan doktora anlık bilgi aktarabiliyoruz.Yeni kordonlar da duyuruldu.Elle dikilmiş deri kordonlar.Farklı Renklerde Apple Watch da görücez.Eylül'ün 16 sında Watch OS 2 güncellemesi geliyor.Şuan Konu iPad,iPad Pro vatana millete hayırlı olsun.12.9 inç ekran boyutuna sahip yeni iPad.İlk iPad göre 22 kat daha iyi işlemci gücü varmış gpuda ise 360 kat.10 Saat pil ömrü sürüyor ve 4 tane hopörlöre sahip.iPad Pro için klavyeli kılıf üretilmiş özel olarak.iPad Pro 710 gram ağırlağa sahip.Kalemide geldi iPad Pro için Macbook'a doğru adım adım ilerliyorlar Chromebookları vurdular.
 Apple'ın Yeni Kalemi: Apple Pencil
Kalem Lightning ile şarj oluyor Apple Pencil ayrıca iPad Prodan da şarj olabiliyor.Adobe iPad Pro için özel 3 adet uygulama üretmiş.ıPad Pro Kasımda geliyor.

Sonunda iPhone'a geçebildik 
iPhone 6s ve 6s plus hayırlı uğurlu olsun 
 
Pembe iPhone geldi renk olarak.3D Touch 3 kademeli Force Touch 3 kademeli basınç uygulayabileceğiz,force touch'u 3D Touch olarak isimlendirmişler.3D Touch mükemmel olmuş son kullanıcıda böyle kullanabilecekse güzel olur.3.jenarasyon 64 bit tabanlı A9 işlemciye sahip.hey siri her çeşitte çalışıcak.2.jenarasyon Touch ıd 2 kat daha hızlı, 12 Megapiksel iSight ana Kamera ya sahip 6s,Sonunda 4K Video çekme özelliği geldi.5 Megapiksel hd ön kameraya sahip tru tone flasha sahip ana kamera.300 Mps Lte hızında modeme sahip.


Apple Tv 
Apple Tv'nin yeni versiyonu Güçlü donanımı güçlendirilmiş,kumandaya touch pad getirmişler,kumanda yenilenmiş,sesli kontrol gelmiş.Siri baya entegre edilmiş yeni Apple tv ye.tvOS yeni arayüz,Yenilenen Apple TV’de Apple A8 işlemci, Bluetooth 4.0, 5.0 GHz Wi-fi gibi teknik özellikler söz konusu. Apple TV’nin kumandası Lightning port ile şarj oluyor ve tek şarj ile 3 ay pil ömrü vaad ediyor..Apple Tv'nin fiyatları ise şu şekilde  32 gb 149 dolar 64 gb 199 dolar olucak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder