» »Unlabelled » iPhone 6s Özellikleri Nasıl Olacak? (2)

Kamera 
Son bir kaç dönemde firmalar telefonlarının kamera özelliklerini geliştirmeye ve ön plana çıkarmaya başladı.Apple'ın da bu döngüye katılması ve iPhone 6s ve iPhone 6s plus modellerinde Megapiksel'i yükseltmesi bekleniyor.KGI'nın sızıntılarına göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde f/2.0 değerinde 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera bulunacak.iPhone 6s'in kamerası 4K video kaydıda yapabilecek.iPhone 6s Plus modelinde 6plus ta olduğu gibi OIS destekli bir kameranın yer alması bekleniyor.

Force Touch
Apple'ın akıllı saati Apple Watch ve yeni MacBook modellerinde kullanıldığı Force Touch teknolojisini iPhone 6s modellerinde de kullanılması bekleniyor.Bastırma şiddetine göre duyarlı olan Force Touch teknolojisi sayesinde iPhone 6s yeni kısayol özellikleri ile donatılacak.Tabi bunları konışmak için erken.Bakalım Apple, Force Touch ve iPhone 6s'i nasıl harmanlayacak ?

Batarya
Apple, bu zamana kadar üretmiş olduğu iPhone modellerinde batarya konusunda hep cimri davranmıştı.Sadece iPhone 6 Plus modelinde kullanılan 2915 mAh kapasiteli batarya rahatlıkla 1 ile 1.5 gün arasında kullanım sunuyordu.Bu durum küçük kardeş iPhone 6 için geçerli değildi.Küçük Kardeş iPhone 6'nın 1810 mAh kapasiteli bataryası yoğun kullanımda 1 günü anca tamamlayabiliyordu.

Tahminlere göre iPhone 6s,2.000 mAh ve iPhone 6s Plus ise 3.000 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip olucak

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder