» »Unlabelled » Wifi şifre kırma programı(bomba paylaşım)


Bildiğiniz Üzere Windows İçin Dumpper Wi-Fi Şifre Kırma Programını Daha Önce Paylaşmıştım. Fakat Android İçin Google Play'de Olan Wi-Fi Kırma Programı Ücretlidir. Ben Ondan Daha Farklı ve Ücretsiz Bir Programı Araştırarak Sizler İçin Buldum.(Alıntıdır)

Android Tabanlı Olan Bu Program Bir Brute Force Görevi Görüp Wi-Fi (WPS - Pin) Destekli Modemleri Kırmaya Yarayan Bir Programdır.

Bu Programı Dumper Gibi Düşünebilirsiniz. Fakat Wi-Fi (WPS - Pin) Destekli Modem Şifrelerini Kırması Uzun Sürüyor. Çünkü Brute Force Şeklinde Tarama Yapıyor Kendisi Ayarlardan Sanal Olarak Wordliste Yapıyor. Daha Sonra Denemeye Başlıyor. Buna Rağmen Çok İyi Bir Programdır.

UYARILAR (2);
* Bu Uygulama Aslında WIBR +WPA/WPA2 PSK Wi-Fi Ağlarının Güvenliğinin Test Edilmesi İçin Geliştirilmiş Bir Uygulamadır. !
* Yazılı Anlatımı Resimlerin Alt Tarafında Bulunup Dili Rusça Anlatımın Yarısı Yabancı Siteden Alıntıdır. !


Programı Kullanımı - Tanıtımı;

Uygulama Testi İki Tür Destekler:

1-) Sözlük Testi; Bu önceden tanımlanmış listeden tek tek şifreleri dener. Şifre bulunamazsa eğer t hayal kırıklığına don Lütfen , basitçe sözlükte olmadığı anlamına gelir. Tuşu " 12345678 " ya da "şifre " olarak ayarlanır. Ancak, bu tespit edilecektir. Artık önceden yüklenmiş sözlükler ile sınırlı bu versiyon, kendi sözlüklerin ithalatını destekliyor!

2-) Brute Force Testi; Alfabeyi seçebilirsiniz, şifre uzunluğu ve uygulaması alfabenin karakter tüm kombinasyonları çalışacağız. Kombinasyonların sayısının şifre uzunluğu ile katlanarak büyüyor çünkü Tabi ki bu tam bir delilik. Bu nedenle uygulama özel alfabe ve özel maske destekler. Eğer şifre hacker [ x ] [ x ] için maske set ve basamak alfabeyi seçebilir korsan ve iki basamak gibi bir şey olduğunu biliyorum. App hacker00 , hacker99 aracılığıyla hacker01 gibi tüm şifreleri çalışacağız!

Bu 1-2-3 kadar kolay.


1-) Liste mevcut ağlar ve istenilen ağı seçin. WIBR ön paylaşımlı anahtarın ( PSK ) ile WPA/WPA2 ağlarda test edilir . Sinyal zayıf ise test güvenilmez olacağını , unutmayın!

UYARI; İZNİ OLMADAN başkası '' S Wi-Fi erişim almak isteyen kaçak IS ! EĞER BU ARACI İLE NE YAPIYORSUN İÇİN YALNIZCA SORUMLU ARE !


2-) İstenilen sözlükler seçin ya brute force testini kurmak . Eğer kullanabileceğiniz üç önceden tanımlanmış wordlists vardır . Bunlar en sık kullanılan şifrelerin bir listesini içerir . Sen txt formatında , her satıra tek bir şifreyle kendi sözlüğünü alabilirsiniz . WPA için minimum uzunluğu 8 karakter ve kısa parolalar atlanacak şifreleri unutmayınız .


3-) Sonuçlar için bekleyin. Nedeniyle süreç Android işleme Wi-Fi bağlantısı doğaya çok yavaş , bu yüzden bir loooooooong zaman alabilir hazırlanacak . 8 şifreleri / dakika iyi bir hız olarak kabul edilir . Wi-Fi her zaman etkin olmak zorunda , bu yüzden WIBR ayrıca pil yiyen ! WIBR seçilen ağ için şifre değiştirmek unutmayın . Geri bu şifreyi almak mümkün değildir . Önceden kaydettiğiniz ağ test ediyorsanız o zaman şifre kaybolur.

Sorunun Kaynağı ve Çözümü;
VİDEOLU ANLATIMI UYGULAYIN TÜM WİFİ LERİ KIRIN


PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN RESME TIKLAYIN



                                      HAYIRLI OLSUN ŞİFRELER SİZİNDİR 
                        DİĞER PAYLAŞIMDA GÖRSÜŞMEK ÜZERE SAĞLICAKLA
                              SON GÜNCELLEME TARİHİ : 22 MART 2015

                               Wifi Wpa Wps Tester Android Wifi Şifre Kırma


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder