» » » » » En güçlü Windows 10 Mobile'lı telefon ile tanışın: HP Elite X3



HP, MWC 2016 kapsamında yeni akıllı telefon modelini duyurdu.

MWC 2016 fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Akıllı telefon pazarında iyi bir yer edinmek isteyen HP, yeni akıllı telefonu HP Elite X3'ü duyurdu. Snapdragon 820 yonga setiyle Windows 10 Mobile platformunun en güçlü modeli olan HP Elite X3, iyi bir Continuum tecrübesi sunmayı amaçlıyor.

İşte Elite X3'ün özellikleri:
İşletim sistemi: Windows 10 Mobile
CPU: Snapdragon 820
Ekran: 5.96-inç 2560x1440 AMOLED (538 PPI)
RAM: 4 GB
Depolama: 64GB + microSD
Kamera: 16 MP arka kamera / 8 MP ön kamera
Pil: 4150 mAh
Ölçüler: 6.36 x 3.29 x 0.31 inç
Ağırlık: 195 gram
Fiyat ve çıkış tarihi: Fiyatı bilinmiyor, bu yaz satışta.

Öte yandan HP Elite X3, Windows 10 Mobile platformundaki ilk Snapdragon 820'li model olacağını belirtelim.
Windows 10 Mobile'lı HP Elite X3, phablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarın kullanım deneyimlerini tek cihazdan birbirine bağlarken, kullanıcıların üretkenlik için kilit öneme sahip uygulamaları bu farklı cihazlardan sorunsuzca çalıştırmalarına da imkan tanıyor.
Elite x3, phablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü tabanlı iş üretkenliğini tek cihazda buluşturan ilk kurumsal mobil cihaz olma özelliğini taşıyor. Windows 10'un Continuum özelliğinden faydalanan Elite X3, telefon ve PC kullanım senaryoları arasında akıcı çoklu ekran geçişlerine imkân tanıyor. Kullanıcılar Elite X3'ü aksesuar ekosistemine bağlayarak masaüstü ve dizüstü bilgisayar üretkenliği deneyimi yaratırken, birinci sınıf ticari bir phablet ile hareket halinde üretkenlik deneyimine de sahip olabiliyorlar.
Kullanıcılar bu beceriler sayesinde Elite X3'ü masaüstü, dizüstü bilgisayar ya da mobil cihaz şeklinde kullanma tercihine sahip oluyor ve farklı ortamlara göre cihaz seçme kaygısından kurtuluyor. Elite x3'ı açmak için biyometrik kimlik doğrulama kullanılabiliyor. Bu da kurumsal müşteriler için cihaza ek bir güvenlik katmanı sağlıyor.


http://androidmarketii.blogspot.com/

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder