Bu sayfamızda sizlere 2012 yılında ki en iyi Android akıllı telefonları tanıtacağız .

NOKİA LUMİA 920




Lumia 920'nn 8 mega piksel kamerası optik resim stabilizasyonu ve hızlı performansa sahip. Carl Zeiss lensleriyle kombine edilmiş kamera ve bazı Nokia kamera yazılımları bulunmaktadır. NFC ve Wireless şarjı Nokia'nın yeni aksesuarları JBL ile test edildiğinde beklentilerimizi karşıladığını görüyoruz.
Windows Phone 8 ile çalışan Lumia 920 ile bir çok yazılımsal yenilik bulunuyor. Android Jelly Bean ile gelen bir çok işlevsel özellik Windows Phone 8 ile de geldi.
İPHONE 5



iPhone 5 eskisinden çok daha iyi ve çok daha hafif dikkate değer bir tasarım, daha büyük ekran ve daha hızlı işlemci ile geldi.  En iyi özelliklerinden biri de ultra hızlı wireless ve daha iyi performansa sahip işlemcisinin, yeni iPhone'un bataryasını etkilememesi .
Yepyeni tasarımıyla en ince, en parlak ve en hızlı iPhone piyasaya sürüldü. iPhone 4S'e oranla %18 daha ince ve %20 daha parlak görüntü ile geldi. iPhone 5, 7.6 mm daha ince ve 112 gram ağırlığında tanıtıldı. Tasarım rakamları neredeyse rekor diyebiliriz.

GALAXY NOTE 2



Piyasadaki en büyük ekranlı telefon şüphesiz ki Galaxy Note 2. Samsung'un geçtiğimiz günlerde çıkardığı Samsung Galaxy S3 Mini'den sonra telefonların giderek büyümeyeceği konusunda bir ışık yakıldı diyebiliriz. Son zamanlarda çıkan telefonlar "cep" telefonu kavramını değiştirmeye başlamıştı.
Bildiğiniz gibi büyük telefonlar "phablet" olarak da adlandırılıyor. 5.5 inç ekranıyla Galaxy Note phalet ünvanını en çok hak eden telefonlardan biri. Bunların yanı sıra Galaxy Note serisinin yeni modeli yüksek performansı, pürüzsüz tasarımı ve kullanışlı kalemi S-Pen ile telefon marketine bomba gibi düşecek.
Samsung Galaxy S3


Samsung, Galaxy S3 ile imkansızı başarmıştı, geçtiğimiz 20 gün içerisinde satışa sunulan Galaxy S3'ü sizler için irdeledik. Samsung'un dikkate değer bu başarısı ile birlikte yeni amiral gemi tüm dünyada sadece iPhone ile karşılaştırılabiliyor, diğer bütün telefonları kulvarında geride bıraktı diyebiliriz. Ayrıca S3 marketlerdeki iki büyük telefondan biri olacak.
Sizce de tüm bunlar onurlandırılacak bir başarı değil mi? Cevabı ayrıntılarda bulacağız.
Artılar
-Rahat tutuş
-Muhteşem arka kamera
-Android (ICS)
-MicroSD kart girişi
-Eğlenceli ses ve hareket özelliği
-Yenilenebilir batarya
-Eksiler

-Düşük batarya

-Bulunması zor uygulama menusu

-Varsayılan özelliklerin çoğu kapalı

-S-Voice, Siri gibi sınırlanmış



HTC Droid DNA



DNA'nın ilk göze çarpan özelliği güçlü Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi oluyor. Daha önce de LG'nin amiral gemisi Nexus 4 ile karşılaştırmasına sitemizde yer vermiştik. Droid DNA 5 inç 1080 p ekran ile geliyor. 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci ve 2GB RAM'e sahip. DROID DNA HTC Sense 4+ ara yüzünü kullanıyor.
HTC'nin hem yeni amiral gemisi hem de yeni phablet'i olarak Türkiye'de de satışa çıkması bekleniyor. Full HD ekran, 4G LTE sistemi, dört çekirdekli S4 Pro çip set ve daha bir çok özelliğe sahip. Android telefonların yeni rakibi Windows Phone telefonlar oldu. HTC'nin bu büyük ekranlı telefonuna şimdi yakından bakalım.
141x70.5x9.73 boyutlarına sahip ekranın sağ kısmını kırmızı çizgisiyle farklı bir tasarım karşılıyor. Zaten HTC'nin kırmızı çizgilerine alışmış durumdayız diyebiliriz. Daha az başarılı fiziksel tuşlar ve üst kısmına tek elle zor ulaşabileceğiniz ekran büyüklüğü bazı dezavantajları arasında yer alıyor.
Arka kısımda LED flaşa sahip kamera bulunuyor. 8 mega piksel kamera f/2.0 28mm lensler ve 1080p Full HD video kayıt kapasitesine sahip. HTC One X+ ile benzer yazılıma sahip olup ImageChip'i kullanıyor. Ön kamera da 2.1 mega piksel 88 derece açıya sahip.
Beats Audio HTC hayranlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hoparlörlerdeki ses kalitesi de oldukça iyi diyebiliriz. Wireless bağlantısı ve 4G network sistemi CDMA EVDO Rev A modeline sahip. Bunlara ek olarak Wifi ve Bluetooth 4.0, NFC ve wireless şarj desteğine sahip.
Kaynak: www.teknolojioku.com

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder