Recuva bilgisayarınızdan bilerek veya yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir araçtır. Geri dönüşüm kutusundan silinmiş dosyaları bile kurtarabilmektedir. Ayrıca dijital fotoğraf makinesi hafıza kartları veya MP3 çalarınızdan silinmiş diğer dosyalarıda kurtarabiliyor. Çöken bilgisayar veya virüsler yüzünden silinmiş dosyalarınızı da geri getirmeniz mümkün.

Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır, sadece tarama bölümünden kurtarmak istediğiniz dosyaları seçmeniz yeterlidir. Tarama sonrası listelenen sonuçları dosya adı ve türüne göre filtre uygulayabilir ve aradıınız dosyayı kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca ofis belgeleri, resim, video, müzik ve e-posta gibi dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Desteklediği dosya sistemleri arasında FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 ve NTFS + EFS sayılabilir

Hafıza Kartında Silinen Verileri Kurtarma Programı indirmek için tıklayın

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder