» »Unlabelled » Minebuilder 1.12.1 Minecraft MOD APK (ArmV6-AmV7)


Dünyayı kasıp kavuran Minecraft çılgınlığı android platformunda da iyice ilerledi. Orjinal Minecraft Pocket Edition sitemizde mevcut ancak Armv6 cihazlarda çalışmıyordu. ArmV6 cihazlarda da sorunsuz çalışan Minecraft 'a çok benzeyen Minebuilder 'i sizlere önceden sunmuştum. Şuan Minecraft yaması eklenmiş olarak sunuyorum. Hazırlamak oldukça zordu. Oyuna Minecraft mod ile yeni itemler , eşyalar ekleniyor. Grafiksel anlamda değişiklik yok.  1.12.1 sürümlü Minecraft mod dosyası beta sürümünde olduğu için doğru düzgün çalışmıyor. Sizlere 1.11.3.1 Sürümlü mod dosyasını sunuyorum. Ancak yinede çalışıyor. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:















Kurulumu: Minebuilder 1.12.1 APK dosyasını kurun, ardından Minebuilder Minecraft MOD dosyasını indirin, rar içerisinde ki com.br4mmie.minebuilder dosyasını SD kartınızda ki Android/Data 'nın içine atın. Oyuna giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler. İndirmede sorun yaşayan arkadaşlar alternatifi kullanabilirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder