» »Unlabelled » ZENONIA 4 v1.1.5 MOD OFFLINE APK - MEGA HİLELİ (ZEN-ALTIN-SKILL-STATS)


ZENONIA 4 v1.1.5 MOD OFFLINE APK, bugünkü konumuz hepinizin yakında tanıdığı son derece ünlü bir RPG oyundur. Daha önceki sürümlerini sitemize mod olarak eklemiştim yalnız offline değildi oynamak için internet bağlantısı şarttı bu yüzden bir çok arkadaşımız oynayamamıştı ZENONIA 4 v1.1.5 sürümüne ulaştı sizlere MEGA MOD APK olarak sunmak istiyorum oyuna girişte internet bağlantısı artık gerekli değildir offline olarak da oynayabilirsiniz. Ayrıca ZEN-ALTIN-SKILL-STATS gibi değerler sınırsızdır istediğiniz gibi karakterinizi geliştirebilirsiniz. ZENONIA 4'ü daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum, tamamen hayali bir evrende seçmiş olduğunuz savaşçı ile karşınıza çıkan yaratıkları yok ediyorsunuz bunu yaparken farklı köylere gidip silahlar vb. ürünleri satın alabiliyorsunuz çeşitli görevler yapıp lvl atlamayı hızlandırabilirsiniz. Oyun için kontroller joystick mantığı iledir. ZENONIA 4 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 195.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler



ZENONIA 4 v1.1.5 MOD OFFLINE APK
Kurulumu
ZENONIA 4 v1.1.5 MOD OFFLINE APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
ZENONIA 4 v1.1.5 MOD OFFLINE APK mega hileli ; oyuna giriş yaptığınızda ZEN-ALTIN-SKILL-STATS değerlerine bakmanız yeterlidir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder