» »Unlabelled » Android Uygulamaları SD Karta Taşıma [ROOT GEREKTİRMEZ] Armv6-Armv7


Özellikle alt düzey Android cihaz kullananların yaşadığı problemlerden biri olan hafıza problemi bildiğiniz gibi root ile çözülüyordu. Root yapmak istemeyenler ise hafıza sıkıntısı çekmeye devam ediyordu. Semender44 'ün hazırladığı bu harika programı sizlere sunuyorum. Programı bilgisayarınıza indirip yerel disk C üzerine kurulumunu yapıyorsunuz. Telefonunuzu bilgisayara Usb kablosu aracılığı ile takıyorsunuz. Tabii ki cihazınızın bilgisayarınızda usb sürücüleri yüklü olması gerek. (Örnek Samsung Kies).




Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra programı açıyoruz. Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak için Uygulamaları Karta Kur butonuna basıyoruz. 4-5 saniye içerisinde hata mesajı almazsanız cihazınızda ayarlar/uygulamaları yönet bölümünden herhangi bir uygulamaya bastığınızda hafıza kartına taşı butonunun aktif olduğunu göreceksiniz. Kesin sonuç almak için bütün uygulamaları Sd kartınıza taşıdıktan sonra cihazınızı kapatıp açın. Brick olmuş ve Recovery veya Download moduna giriş yapamayan cihazlar içinde yardımcı olacak bir programdır. 

Telefonunuza hiçbir zararı yoktur çünkü yükleme vb şeyler yapmaz. Güncellemelerinize zararı kesinlikle yoktur. Cihazınızın garantisini götürmez veya zarar vermez. 


Çoğu programı sorunsuzca taşıyabiliyor. Whatsapp 'da dahil.

Ben bizzat kendim birçok cihazda denedim ve işe yaradığını gördüm. Kendi denediğim ve işe yaradığı cihazlar:

Samsung Galaxy Gio , Samsung Galaxy Ace S5830 , Samsung Galaxy Ace S5830i , Turkcell T20 , Samsung Galaxy Ace 2 

Programı Yanda ki Butondan İndirebilirsiniz:  GalaxyAce.exe    (Winrar içerisindeki programı çalıştıracaksınız.)


Sorununuzun olacağını sanmıyorum işlemler çok kolay ve risksiz ancak yinede sorularınız yada kafanıza takılan birşey varsa çekinmeden sorabilirsiniz arkadaşlar. 



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder