» »Unlabelled » iPhone7 Türkiye Satış Fiyatı

iPhone 7 henüz sadece bir internet hurafesi olsa da Apple iPhone severler serinin devamını merakla ve heycanla beklediklerini söylememiz yanlış olmaz. Meraklı iphone severler şimdiden iphonun tahmin edilen 7. serisi hakkında araştırmalar yapmaya devam etmekteler.

Bizde olası iPhone7 fiyatları ile ilgili olarak ta henüz kesinleşmiş hiç bir bilgi olmamasına ragmen daha önceki Apple nin iphone satış fiyatlarını ve Türkiye döviz piyasasını baz alarak bazı ip uçlarından bahsetmek istedik. Konuya en mantıklı yaklaşımımız en son satışa sunulan iPhone6 ve iphone6plus un Türkiye satış fiyatları üzerinden değerlendirmede buluna biliriz.

İphone 6 SerisininTürkiye deki İlk Çıkış Fiyatlarını Hatırlamak Gerekirse..


iPhone 6 16 GB model 2.349 TL
iPhone 6 64 GB model 2.649 TL
iPhone 6 128 GB model 2.949 TL

iPhone 6 Plus 16 GB model 2.649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB model 2.949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB model ise 3.249 TL

Yukarıda paylaştığımız Apple İphonun en yeni serilerisi olan iPhone6 için çıktığı zaman Türkiye satış fiyatlarını hatırladık. Yukarıdaki tecrübemize dayanarak şimdi iphone7 çıkış fiyatı ile ilgili biraz tahmin yürütebiliriz.

iPhone 7 nin kaç farklı serisi çıkacağını şuan için kestiremesekte en paketinin tahmini olarak satış fiyatını düşünelim. Öncelikle Türkiye deki DÖVİZ artışlarını da göz önünde bulunduracak olursak.

iPhone 7 Tahmini ve Min Satış Fiyatı
2.600TL' den başlayacağını tahmin ediyoruz..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder