» »Unlabelled » PlayStation 4 Oyunlarını Artık Android'te Oynayabiliyoruz

Teknolojinin anlardan Birine Daha Geldik korkuttuğu. Hem de bu sefer, koskoca  PlayStation 4 hakkında ', küçücük ekran telefonlarımıza gidiyoruz. Hali hazırda zaten konsol Üzerinden Uzaktan oynama özelliğimiz mevcut. Göster göster Fakat bu yaptigi, çok Daha Başka Bir Şey arkadaşın.
Nasıl? Telefonda Kader mi?

Bildiğimiz Gibi PS4'ün Uzaktan oynama, Yani  Uzaktan Oyna  özelligine sadece sadece sadece sadece PS Vita, PS TV Sony Xperia telefonlarında kullanabiliyoruz. A.Ş.,  TheScriptKitt y geliştiricinin Yaptığı Adli oynayabiliyoruz yeni APK Uygulaması ile de Tüm PS4 oyuncularını Tüm Android telefonlarda. Tek yapmamız Gereken uygulamayı  Google Play 'den indirmek.
Sadece çok küçük Bir sorunumuz var; bu ona türlü saldırıya kamu DURUMDA Resmi ve Uygulama olmadigi tıklayın. Yani uygulamayı telefonunuza yüklediğinize bir, gelebilecek Zararlı Dış etmenlere hazırlıklı olmalısınız.
Tüm değişiklikler Telefonda  kader  oynamayı bu kadar çok istiyorsanız, ELBETTE bu Zararlı Dış etmenleri hiçe sayacaksınız. 
Bulabilirsiniz sayfasından Uygulamayı GooglePlay'de geliştiricinin. Işte TheScriptKitty'nin uygulamayı tanıttığı o video.
İyi seyirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder