» »Unlabelled » Olası İphone7 Resimleri...


Merakla beklenen dört gözle haberleri takip edilen iPhone 7 seven konsept tasarımcılar yine iş başında. İnanılmaz modern tasarımlar sunan konsept tasarımcılar yine Apple iPhone 7 için boş durmayarak tasarımlarını hazırlamaya ve internet ortamında sunmaya başladı. 

iPhone 7 için konsept olarak tasarlanan telefon görsellerinin ortak özelliklerinde en ilgi çeken nokta ise yine incelik tasarımı yer alıyor yanı sıra telefonun multimedya hızlı kullanım fonksiyonları da göze çarpan özellikler arasında yer alıyor.

Teknolojinin ilerlemesi ile Samsung tarafından yeni bir başlangıca adım atan Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge yeni tasarım konsepti ile yoğun ilgi odagı haline gelmişti. Akıllı telefonda devrim yaratan Apple'nin bu durumu göz ardı edeceğini düşünmüyor ve yeni ve farklılaştırılmış telefon modelini sabırsızlıkla bekliyoruz.

....İşte Konsept iPhone7 Resimleri....





About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder