» »Unlabelled » 2013ün En iyi 3 filmi

Wolverine yani X-Meni bu sefer Japonya’da seyredeceğiz ve düşmanları samuraylar olacak bir baş yapıta imza atıyor. 1982’de dört bölüm olarak çıkan ve begeni büyük toplayan çizgi romanın bölümlerinden uyarlanacak olan filmide, Wolverine aşkı olan Mariko Yashida’yı bulabilmek için Amerika’ya gidecek.
Başrollerinde Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto yer alıyor iken filmin yönetmeni James Mangold dır.Wolverine izlemek hiçte zor degil.

Şirinler 2 izle serisinde gargamel haylazları yaratıp şirineyi kacırmaya çalışıyor ama bir şeyi unutuyor Şirinler ve insanlar.Gargamelin yaratıgı haylazlar şirinlere çok benziyor fakat onları tam bir haylaz görünümleri benzesede hal ve haraketleri benzemiyor.Gargamel şirinenin büyüsünü bulmaya çalışırken insanların mudahalesi ile şirine kurtulurmu sizce ? izliyelim görelim.

Hızlı Ve Öfkeli 6 izle Türkçe Dublaj film izle uzun bir bekleyişten sonra sinemalardaki yerini aldı.Serinin 6. filminde yine kahramanlarımız aksiyon ve macera dolu olayların içine giricekler.Ekip ilk defa polislerle birlikte çalışıyor.Ana aralarında bir hain var .Torento sevgilisini bulabilmek umuduyla kendisini ve arkadaşlarını tehlikeye atıyor.Filmin devamı tokyo drifte baglanılacak gibi bir his var içimizde .

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder