» »Unlabelled » HER ZAMAN ÖNEMLİ OLAN TECRÜBEDİR

Birçok kişi geceleri uyurken ağzı açık ve horlayarak uyumakta sabahları ise ağzı ve boğazı kurumuş bir şekilde uyanmaktadır. Bu tarz şikâyetleri olan kişilerin muhakkak bir doktora giderek nedenini netleştirmeleri ve çıkan sonuca göre tedavi olmalı veya burun estetiği yaptırmalıdır.
Sadece rahatsızlık yaşayan kişiler değil estetik açısından sorun yaşayanların da başvurduğu bir ameliyattır. Cerrahi uygulama yapılırken kesinlikle genel anestezi kullanılması tercih edilir. Estetik açısından yapılacak olan ameliyatta görsel bir buruna sahip olmak isterken diğer yandan burnun fizyolojik olarak işlevlerinin korunması çok önemli bir konudur. Yani güzel bir görüntü elde edebilmek için kesinlikle burun için aşırı derecede önemli olan fonksiyonları hiçe sayılmamalıdır. Rinoplasti veya diğer adı ile estetik burun estetiği burnu tekrardan yapılandıran ve şekil veren bir ameliyattır. Sağlık haricinde yaptırılan ameliyatlar estetik içeriyorsa amaçları kesinlikle burnun daha fonksiyonel ve görsel açıdan çok daha iyi bir hale getirilmesini sağlamak içindir. İnsanlar karşında gördükleri kişilerin önce gözlerine ve burnunu bakarlar çünkü bakışlarda en çok dikkat çeken yerlerdir. Son dönemlerde tartışmaya açık olan bir konuda bu tarz ameliyatları plastik cerrahlar mı yoksa Kulak Burun Boğaz uzmanı bir doktor mu yapmalıdır soru gündeme düşmüştür. Tabi ki bu tarz soruların cevabı kesinlikle sağlık açısından tıbbi bilgileri daha fazla olan burun ameliyatlarını çok sık yapan burun fizyolojisi, anatomisi, hastalıkları ve cerrahisi konusunda eğitim almış doktorların ve çok büyük bir zamanını burun üzerine konsantre olmuş, bir şekilde ameliyatları gerçekleştirmiş uzmanları tercih etmektir. Burun estetiği hakkında daha fazla bilgi almak için http://salihemreuregen.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Burun estetiği yaptıracağınız uzman bu konuda ne kadar çok emek harcayan ve deneyimi olan bir doktorsa sizinde sonuçtan memnun kalacağınız o kadar garantidir. Her zaman önemli olan tecrübedir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder