» »Unlabelled » Gizli Topuklu Ayakkabı

Herkesten farklı olmayı severim şöyle ben yürüdükçe insanlar bana baksın dikkat çekeyim isteyenlerdenim mi diyorsunuz? Sadece cesur bayanların giyebileceği harika bir ayakkabıya sahip olmak istemez misiniz?
Yeni tasarımı ile görenleri hayrete düşüren gizli topuklu ayakkabı modellerimiz sizler için vitrinimizi süslemekte ve alıcıları ile buluşabilmek için sabırsızlanmaktadır. Bu harika tasarım sayesinde hem topuğum kırıldı derdine son diyeceksiniz; hem de gizli topuk sayesinde sanki topuklu ayakkabı giyiyormuşçasına podyumlarda boy göstereceksiniz. Antonio Berardi bu ayakkabıyı tasarlarken bayanların o nacizane ayaklarında yepyeni bir yenilik yapmayı amaçlamış ve bayanlar şık bir ayakkabı giysin diye bu ilginç tasarımı bu senenin modası olarak öne sürmüştür. Antonio Berardi bu ilginç tasarım harikası olan gizli topuklu ayakkabı sayesinde sadece bir tasarım yapmakla kalmamış sürekli değişen ayakkabı modasında adeta bir çığır açmıştır.

Yürürken kendinizi son derece konfor içinde hissedebileceğiniz bu model ile yürürken korkmanıza gerek kalmayacak ve içinizdeki çılgın bayanı bu ayakkabı ile canlandırmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Bu ergonomik tasarım harikası gizli topuklu ayakkabı her ne kadar moda tutkunlarının almak isteyeceği bir model olsa da her zaman tercih etmeniz durumunda sağlığınızda birtakım riskler olabileceği bilmeniz gereken gerçekler arasında yer almaktadır. Gizli topuklu ayakkabının platform kısmı ön tarafta olduğundan bütün vücut ağırlığınızı ayakkabının ön tarafı çekmektedir. İşte bu sebepten dolayı bayanların güzel olacağım düşüncesi ile bu tarz bir seçim yapmaları sonucunda ayak sağlıklarında problem oluşabilmektedir.

Güzel olayım gerisi mühim değil, herkes bana bakıp bu ne çılgın bir tasarım desin diyorsanız yani kısacası tüm bunlara rağmen gizli topuk olsun benim olsun istiyorsanız sitemizi ziyaret etmeniz sonucunda bu arzunuzu en kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder