» »Unlabelled » Ukash kart

İnternetin hayatımızın büyük ve vazgeçilmez bir parçası olduğunu düşündüğümüzde bu dünyada pratik kullanılacak ürünler de bunun bir parçası olmalı. İşte bunlardan biri ukash kartlardır.

Peki ukash kart nedir?


Ukash insanlarin internet üzerinden alışveris yapmalari, çevirim içi oyunlar oynamaları ve bunlar gibi çesitli faaliyetlere katılmaları için üretilmiş, yüksek güvenlik sistemleri ile korunan dijital kart sistemleridir.  Bir çok insan güvenli hissetmediğinden kredi kartları ile yapılacak bir çok işlemi internet üzerinden yapmaya çekinmektedir; Bu yüzden de pek çok hizmetten ve kolaylıktan da mahrum kalmaktadır. Çünkü sadece internet üzerinden çalışan sayısız şirket vardır. İnternet büyük bir reklam ağına da sahiptir. Ayrıca günümüzde sanal medyanın da etkisi tartışılmazdır.

Yukarıda tüm bu sayılanlar güvenli bir internet ürünü ihtiyacı ortaya koyuyoy: Ukash kartlar

Ukash kart, sanal bir kredi kartıdır. Oldukça güvenli bir sisteme sahiptir. Önce İngiltere' de kulanılan bu kartın dünyada kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Türkiye'de de kullanıldığı siteler mevcuttur.

On dokuz haneli bir pinden oluşan kart, sanal korsanlara karşı oldukça sağlam bir güvenlik duvarına sahiptir. Hem pratikliği; hem de güvenliği ile oldukça geniş bir kullanım ağına saip olacağı aşikârdır.

Şu an özellikle tüm dünyada büyük bir kitleyi saran çevirim içi oyunlarda sıklıkla kullanılan ukash kart, alışverişte de kullanım ağını genişletecektir.

Satışı da tamamen yasaldır. Talep ettiğiniz tutarda kartın satışı yasal siteler üzerinden yapılmaktadır.

Görünen o ki yakın gelecekte herkes bir ukash kart sahibi olacaktır.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder