Sizleri dinledik tvyo mobili yeniledik. Yorumlarınız doğrultusunda uygulamaya yenilikler ve düzeltmeler yaptık
Turkish and International TV Series, popular TV Shows and favorite music videos are presented in tvyo application with high definition quality.
Yerli ve yabancı en popüler diziler, en sevilen programlar, en çok izlenen müzik klipleri istediğin zaman istediğin yerde yüksek görüntü kalitesiyle tvyo uygulamasında. Üstelik tamamen ücretsiz.
tvyo uygulamasıyla diziler,programlar, müzik klipleri, çizgi filmler, canlı tv keyfi ve çok daha fazlası mobil cihazına geliyor. Üstelik yüksek görüntü kalitesiyle ve ücretsiz olarak.
tvyo ile Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç, İşler Güçler, Dila Hanım, Bir Erkek Bir Kadın, Game of Thrones ve the Newsroom gibi sevilen diziler ile O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz artık siz neredeyseniz orada!
Ayrıca müzik klipleri, maç özetleri, güncel haberler, türkiyenin en popüler tv kanallarından oluşan canlı tv keyfi, zevkinize göre tematik kanallar ve çok daha fazlası da tvyo’da!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayorhan.tvyo.android

tvyo - screenshottvyo - screenshot

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder