» » İphone Şarj Olmuyor Sorunu

İphone 10,15 defa şarja taktığımda şarj oluyor


Bu arızayı yaşayan kullanıcıların orjinal şarj aleti kullanmaması sonucu ortaya çıkmaktadır. Şarj aleti ve şarj kablosu mutlaka orjinal olması gerekmektedir.

Bu arızayla birlikte kullanıcılar ısınma sorunu yaşamaktadır.
Iphone şarj problemi çoğu zaman da şarj entegresinden kaynaklanan bir sorunda olsa kimi zaman Apple sunmuş olduğu yazılım desteği ile düzelmektedir.

Model farkı gözetmeksizin iphone ve Ipad cihazınızla ilgili tüm donanımsal ve yazılımsal arızaları en kısa sürede çözümleyip, çözdüğümüz sorunla ilgili tekrarlayan olası bir arızada garanti kapsamı sağlamaktayız. New World Tech olarak yanınızda ve yakınınızdayız.

Iphone genellikle şarj problemini yaratan arızalardan bir taneside bataryadır. Bataryanın bitmek üzere olması cihazın şarj sorunuyla birlikte açılmamasınada neden olmaktadır. Çin üretimi olan bataryaların kullanımı bu arızayı tetikleyen unsurlardan bir tanesidir.

Iphone ve IPad cihazlarda oluşan; ekran kırılmaları, dokunmatik arızaları, kulaklık, şarj girişi arızaları, cihazın donması, versiyon yükseltme bir iş günü sonrası kapınızda teslim edilmektedir.
Servisimizi arayın size yardımcı olalım : 0216 641 21 02 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder