» » » Bounty Hunter: Black Dawn v1.20 Android oyunu

Bounty Hunter: Black Dawn,Bounty Hunter: Black Dawn apk,Bounty Hunter: Black Dawn android oyunu indir,Bounty Hunter: Black Dawn android apk game download

Bounty Hunter: Black Dawn v1.20 Mod (Unlimited Money)

Sistem gereksinimleri: Android 2.2 ve üzeri

RPG öğesi içeren bir FPS (First Person Çekim) oyunu. 4 100'den fazla becerileri ile sınıfları ve çok sayıda rastgele nitelik ekipman damlaların toplam hizmetinizdedir. geniş haritalar, zorlu görevler ve online multiplayer sistemi aracılığıyla savaşın. Gel ve Muspel Gezegen üzerindeki macera ekibine katılmak Sınıflar ve Beceriler: * Dört benzersiz özelliklere sahip sınıflar , farklı geçmişlere sahip * Sekiz maceracılar * customable farklı oyun stilleri * beceri yüzlerce ve sayısız kombinasyonları : Uzun Macera * keşfetmek eğlenceli karmaşık haritalar Büyük sahne komik şube hikayeleri * Sürükleyici ana anlatı * Eğlenceli arsa odaklı görev içerikleri hikaye roman tutmak için yavaş yavaş gelişir. * Acımasızca zorlu seviyeleri. Takım: * 4 kişilik co-op * 8 kişi PVP * Ekip görev modu hızla yükseltmeye yardımcı olur. * Takım arenada zafer kazanın. * Stratejik ekip dinamikleri. Silah Listesi: * Çeşitli elemental silahlar farklı düşmanları etkiler. mücadele tatmin * Rasgele oluşturulan silah bırak sistemi garanti. * çeşitli savaş yoketmek için silah Yedi kategorileri. Patron mücadele dövüş sahneleri * Epic hayatta kalma becerilerini will rock Güçlü Boss *. * benzersiz karşılaştığında her tasarlanan patron mücadele. Neler Yeni oyun ve özellikle Boss mücadele zorluk azalmıştır. Artan Loots Chips oranını bırakın. misyonlar, Arena ve düşmanları loots üzerinde. arttırıldı Altın ve Mithril gelirleri Yeni ve Özel Nadir Silahlar sadece Bosses adlı yağmalanmış olabilir. Yepyeni seviyesi keşif bekliyor. bir might Boss sıra Yükleme Talimatları: 1. Önceki / pazar sürümü kaldırın ("sdcard / Android / obb / com.ifreyrgames.blackdawn" klasörünü de silebilirsiniz) 2. Kopya klasörü (OBB ile bana göre sağlanan) "com.ifreyrgames.blackdawn" için "sdcard / Android / obb" 3. APK yüklemek nasıl para / mithrils sonsuz amout almak için: 1. Oyunu başlatmak 2. Öğretici Çal / (kendi facebook / twitter aşağıdaki sevme için) ücretsiz mithrils olsun 3. 100 mithrils aldıktan sonra altın dükkanı ve döviz mithrils gidebilir, ve u her zaman u (yerine mithrils kaybetme ve altın kazanıyor) değişimi hem de alacak 4. Enjoy Bu oyunu hiçbir reklam vardır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ifreyrgames.blackdawn

Bounty Hunter: Black Dawn - screenshotBounty Hunter: Black Dawn - screenshotBounty Hunter: Black Dawn - screenshot

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder