» »Unlabelled » HTC Telefon Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır

Zaman zaman, telefonunuz için yazılım güncellemeleri yayınlanır. Telefonunuz güncellemeleri denetleyip
kullanılabilir güncelleme olduğunda size bildirebilir. Ardından yazılım güncellemesini indirip telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Not: Telefon yazılımı güncellemelerini denetleyip indirme, mobil operatörünüzün ek veri aktarım ücreti uygulamasına neden olabilir.

Güncelleme türüne bağlı olarak, güncelleme tüm kişisel verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı silebilir, ayrıca yüklediğiniz uygulamaları da kaldırabilir. Saklamak istediğiniz bilgileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olun.

Kullanılabilir bir güncelleme olduğunda, ekranda Sistem yazılım güncellemesini yükle iletişim kutusu açılacaktır. Şimdi yükle'yi seçin ve Tamam'a dokunun.
Güncelleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Güncelleme işlemi tamamlandığında, telefon kendiliğinden yeniden başlayacaktır.

Telefon yazılım güncellemelerini elle kontrol etme
Giriş ekranında, MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar'a dokunun.
Ekranı aşağı doğru kaydırın ve ardından Telefon hakkında > Sistem yazılımı güncellemeleri'ne dokunun.
Sistem yazılımı güncellemeleri ekranında, Şimdi kontrol et'e dokunun.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder