» »Unlabelled » Crazy Taxi 1.20 (Armv6-Armv7) APK


Merhaba arkadaşlar. Yoğunluktan dolayı sitede 2-3 gündür paylaşım yapamıyordum. Sizlere bugün Hem Armv6 hemde Armv7 cihazlarda çalışabilen efsane bir oyun Crazy Taxi 'yi sunuyorum. Oyun amacına gelirsek çılgın bir taksiciyi canlandırıyorsunuz. Müşterilerinizi gitmek istedikleri yerlere belirli bir süre içinde ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Crazy Taxi içinde 16 mini oyun bulundurmaktadır. Google Play Store 'da 10.89 Tl'dir. Oyun , uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.



Oyundan Görüntüler:













                                                                  Crazy Taxi APK



                                                            Crazy Taxi DATA Dosyası

Kurulumu: Data Dosyasını indirip içindeki klasörü hiç bir değişiklik yapmadan SD Kartınızdaki Android/obb klasörü içine atın. (obb klasörü yoksa siz oluşturun). Sonra APK Dosyamızı kurup oyuna giriş yapabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder