» »Unlabelled » New Star Soccer Son Sürüm PRO Lisans Android Merkezimiz.


Arkadaşlar bildiğiniz gibi New Star Soccer Android Platformunda çok büyük ilgi gördü, ve sevildi. Oyuna son güncellemeler ile birlikte PRO lisans eklendi. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynarken en iyi özellikler , transfer olmak vb. şeyler Pro lisansımız olmadığı için kısıtlanıyordu. Sizlere New Star Soccer 'ı PRO lisans , hava saha paketleri ve reklamsız pop-up suz olarak Android Merkezi olarak sunuyorum.Oyunumuzu bilmeyenler için kısaca anlatayım. Oyunda hayalleri olan genç bir futbolcuyu canlandırıyorsunuz.Oyunun başında karakterinizi belirleyerek yetenek avcıları tarafından uygun görülen bir takıma geçiyorsunuz. Oyunda ilerleye ilerleye en üst takımlara , liglere bile çıkabilirsiniz. Oyun sadece futbol üzerine değiş tabii ki. Oyunumuzda kumar , kız arkadaşlık , ev  araba araç gereç satın alabilme gibi şeylerde var.Hepinizin beğeneceğini umuyorum. Oyunu indirirken lütfen önce aşağıdaki KURULUM bölümünü okuyunuz. Yoksa pro lisans aktif olmayacaktır.



Oyunumuzdan Görüntüler:





















Kurulumu: Şuan indireceğiniz APK dosyası eski sürümdür, apk dosyamızı kuralım eski sürüm olması sizi endişelendirmesin. Oyunumuzu kurup giriş yapıyoruz, karakterimizi belirleyip bir maç oynayıp oyundan çıkış yapıyoruz.Daha sonra Google Play Store da New Star Soccer 'ın sayfasına gidip güncelle'ye tıklıyoruz.Oyunumuz güncellendikten sonra giriş yapıyoruz. Artık karşınıza oyunun belirlediği gereksiz reklamlar çıkmayacaktır.Tabii ki en önemlisi PRO Lisans ve Hava Saha paketleri aktif olmuştur.İyi eğlenceler,Emeğe SAYGI.
İndirmede Sorun Yaşayanlar Alternatifi Sorunsuzca Kullanabilirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder