» »Unlabelled » (OSM) Online Soccer Manager 1.36 (Armv6) APK


Siteden aldığım istekler arasında Armv6 'da da çalışan online oyunlar vardı. Kendimce Armv6 'da dahil çoğu android cihazda rahatlıkla çalışan benimde sık sık oynadığım bir oyunu sizlerle paylaşıyorum. Oyunumuz Online Soccer Manager (osm) de bir teknik direktörsünüz. Herhangi bir ligde bir takımı alıp taktiklerinizle takımın hedefini gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Aldığınız başarılara göre profilinize kupalar ekleyebiliyorsunuz. Oyunda takımı daha iyi geliştirmek ve daha rahat oynayabilmek için Bilet maçları veya Premium bilet maçları satın alabilirsiniz mobil ödeme ile. Sizlere Premium hileli sunmak isterdim ancak online oyunlarda hile sıkıntılı oluyor. Oyun tamamen Türkçe dil desteklidir. Türk ligleri Türk takımları dahil bütün takımlar vardır. Google Play 'de 5.000.000 dan fazla indirilmiştir. Son sürüm 1.36'dır. Oyun , uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:













                                                            OSM 1.36 APK İndir (Download)

Alternatif İndir: OSM APK İndir(Download)

Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna giriş yapabiliriz. Oyun çalışan bir internet bağlantısına ihtiyaç duyar. İndirmede sorun yaşayanlar alternatifi kullanabilirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum :

  1. Online Soccer Manager Hile hakkında detaylı bilgi için , Mobile Legends Hile indir: Online Soccer Manager Hile

    YanıtlaSil