Futbol oyunu Fifa 14 2014 By EA SPORTS v1.3.0 FULL APK+DATA(KİLİTLER AÇIK)İNDİR,  FIFA 14’ü ilk açtığınız zaman sizleri bir rehber karşılıyor. Bu rehber sayesinde oyunda kullanacağınız kontrol seçenekleri belirleyebilirsiniz,ister dokunmatik ekranlar için geliştirilmiş tek dokunuş sistemini seçebilir,isterseniz de klasik tuş kombinasyonuyla olan yön tuşları ve aksiyon tuşlarını kullanabilirsiniz.Oyunu iPad gibi geniş ekranlı bir cihazda oynayacaksanız tek dokunuş sistemi ile daha rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz.Mobil oyunlardaki grafiklerin gelişmesi, FIFA 14’ü de etkilemiş gibi görünüyor. Neredeyse PlayStation 2 ayarında grafiklere sahip olan oyunda; futbolcuların yüzlerinin, sahaların, topların ve hakemdokularının başarılı bir şekilde geliştirildiğini söyleyebiliriz.
Özellikle futbolcuların birbirleriyle çarpışmaları ve topun hareketlere vermiş olduğu tepkiler oyunda göze çarpan unsular arasında yer alıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder