» »Unlabelled » Need for Speed'in İlk Oynanış Videosu Karşınızda

 EA, uzun süredir beklenen Need For Speed'i E3 konferansında görücüye çıkardı. Firma oyuna ait yepyeni bir video paylaştı. 
 
        Yayınlanan bu videoda oyunun şehir yarışlarına geri döndüğüne bir kez daha vurgu yapılıyor. Yapımcı ekip bu yeni NFS oyununda  20 yıllık tecrübenin bir araya toplandığını dile getiriyor. Ayrıca oyunun haritası da NFS: Rivals haritasının 2 katı kadar olacak. 
 
        Need For Speed'te yer alan kişiselleştirmenin serideki en zengin kişiselleştirme olduğu belirtiliyor. Yapımcı ekip oyunun 3 Kasım'da çıkış yapacağını dile getiriyor.
 
       Videodan da görebileceğiniz gibi aracımızın etrafında gezerek istediğimiz noktayı dilediğimizce özelleştirebiliyoruz. Need for Speed'in özellikle ışıklandırmalar konusunda oldukça iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz. Oyun için yayınlanan videoları aşağıdan görebilirsiniz. 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder