Pinhole ile ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Reset nasıl?

ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 yanıt vermemesine veya asmak veya sıkışmış, biz de sopa ya da ataş ile küçük iğne deliği basarak kuvvet sıfırlama yapıyor olabilir. Biz mikrofon yakınında küçük bir delik bulmak, sonra arka kapağını (arka üst tarafında) açmak gerekir.



# Seçenek 1 Sabit yazılım menüsü ile ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Reset nasıl:

ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 açın
Emin ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 batarya zaten düzgün şarj olun
Menüsüne gidin:  Ayarlar> Backup & Reset> Reset Fabrika Veri> Cihaz Reset
Seç  Tümünü Sil
ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Fabrika Standart Sıfırlama Master işlemi yapacak


# 2. Seçenek Sabit Donanım anahtar düğme ile ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Reset nasıl:

ASUS FONEPAD & FONEPAD emin pil 7. şarjı doğru yapmak
ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 kapatın
Basın ve basılı tutun birlikte:  Güç Düğmesi + Volume Up Düğme
Sonra, ASUS LOGO görmek No.3 düğmesini bırakın.
Modunu indirmek için seçin
Basın: Cilt Aşağı Düğmesi (serbest)
Basın: Volume Up Düğme menü görünene kadar ikinci birkaç saat için, sonra serbest bırakın
Basın ve birlikte tutun: Volume + Cilt Aşağı Yukarı menüde kadar görünmesini sıfırlamak için.


ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Geri Yükleme ve yeniden yükleme Temiz Android İşletim sistemi / firmware nasıl?

Temiz ve fabrika ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 Android işletim sistemi zaten ROM içindeki kurtardı. Bizim ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 tablet sorunu olsun ve yeniden yapmak veya fabrika varsayılan uygulamaları ile temiz Android geri gerekiyorsa kolayca biçimlendirme veya master reset yapmak olabilir. Unutmayın, işletim sistemini veya firmware yeniden veya geri yükleme yaparak tüm veriler silinir yapacak ve biz yine belirli uygulamaları yeniden yüklemeniz gerekir lütfen.



Kilidini veya Fix veya ASUS FONEPAD & FONEPAD için Bypass veya Çözümleri Nasıl 7 şifre kodu veya güvenlik kilit ekranı deseni veya pimini (kayıp şifre) unuttum?

Bu yetkisiz kullanıcı bizim veri güvenli tutmak her zaman için ASUS FONEPAD & FONEPAD 7 olması herkese tavsiye edilir. Biz ekran kilidi korumasını veya şifresini kullanarak, onu korumak için birkaç seçenek verebilir tavsiye edilir. Biz güvenlik şifresi pimi veya ekran kilidi deseni koruma cevap hakkında unutursanız, presleme ile geri yükleyebilirsiniz  Şifre / Desen düğme unutun. Bu düğme zaten bu ASUS FONEPAD kaydedilen Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifre cevap bize getirecek & FONEPAD 7. Biz yukarıda ana formatı ile sabit sıfırlama yapmak var daha, Google hesabı erişemiyorsanız.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder