Turkcell T21 Maxiplus 5 telefonunuz donuyorsa veya başka bir sebeple sıfırlamak istiyorsanız bunu telefonunuzun tuşlarıyla yapabilirsiniz.
Formatlama işlemine başlamadan önce batarya şarj durumunuzun yüzde ellinin üzerinde olmasına dikkat edin, formatlama esnasında bataryanın bitmesi yazılım çökmesine sebep olabilir.
Telefonunuzu kapatın bir iki saniye bekledikten sonra ses açma tuşu ve açma kapama tuşlarına basıp bir süre bekleyin, android logosu çıkınca tuşları bırakabilirsiniz.
Açılan ‘Recovery Mode’ menüsünde yandaki ses tuşları yardımıyla ’Wipe Data/Factory Reset’ seçeneğinin üzerine gelin ve açma kapa tuşuna basıp işlem yapın, yeni gelen ekranda ‘yes/delete all seçeneğinin üzerine gelip tekrar açma kapama tuşu ile işlemi onaylayın, bu işlem telefonunuzu formatlayacak ve telefonunuzdaki bütün bilgileri silecektir.
 Daha sonra ‘System reboot’ seçeneği ile telefonunuzu baştan başlatabilirsiniz.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder